Darbs apnicis? Attiecībās rutīna? Lūk, pāris triki, ko iesaka personības trenere!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sajūtu, ka dzīvē esam iestigušas un nekādi netiekam uz priekšu vai arī nespējam pieņemt īsto lēmumu, noteikti esam piedzīvojušas ne reizi vien. Gan tad, kad darbs vairs nesniedz gandarījumu, gan situācijās, kad attiecībās iezagusies rutīna. Iespējams, tas ir īstais brīdis, lai dotos pie profesionāļa, kurš palīdzēs uz notiekošo paraudzīties no malas un rast risinājumu. Personības izaugsmes trenere Sarmīte Šmite televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» jaunajā rubrikā «Uzplauksti sievišķībai» atklāj, ka nereti sievietes mēdz pārāk idealizēt attiecības un savā prātā no vīrieša gaida konkrētu rīcību, lai arī mīļotajam par šīm vēlmēm un gaidām nav ne jausmas.

Tā vietā personības izaugsmes trenere dāmām iesaka negaidīt neko no citiem, būt pašām, īstenot savas vēlmes, intereses, kā arī sajusties skaistām un pašpietiekamām. Risinot sarežģījumus privātajā dzīvē, jāatceras, ka lielākoties viss ir sievietes rokās un tieši mēs esam tās, kas veido attiecības. «Sievietei jāmācās būt mierīgai, līdzsvarotai, sevi mīlošai un cienošai. Jo viņa pati izvēlas savu vīrieti. Šīs attiecības ir viņas apzināts lēmums, un tikai sievietes rokās ir iespēja veidot savu vīrieti. Nevis mācīt, bet veidot ar savu attieksmi un būtību, izceļot vīrietī viņa labās īpašības,» padomu sniedz Sarmīte Šmite.

Savukārt tās, kuras vairs nespēj sevi realizēt darba vietā un vēlas to mainīt, Sarmīte aicina nedomāt sliktas domas par konkrēto darba vietu, tā vairojot negatīvo enerģiju sev apkārt. Tā vietā eksperte rekomendē saskatīt pozitīvo un iekšēji skaitīt pateicības vārdus par to, kas darbā ir labs, – pateikties par katru sīkumu, cilvēkiem, apstākļiem, naudas līdzekļiem, kas tiek doti. Tikai tad būs iespēja pabeigt iesākto ar labu enerģiju un visums būs gatavs piedāvāt ko citu, ko esi izvēlējusies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu