Rīgā nākamgad norisināsies U-18 pasaules čempionāts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: IIHF.com

Nākamgad Rīgā norisināsies pirmās divīzijas A grupas pasaules čempionāts hokejā U-18 izlasēm, piektdien tika lemts Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) gadskārtējā kongresā.

U-18 pasaules čempionāts nākamgad norisināsies no 2. līdz 8.aprīlim.

Šajā čempionātā Latvijas jauniešu izlase savā apakšgrupā sacentīsies ar Kazahstānu, Dāniju, Norvēģiju, Vāciju un Slovēniju.

Iepriekšējo reizi Latvijā pirmās divīzijas pasaules čempionāts U-18 izlasēm norisinājās 2011.gadā.

Tikmēr U-20 izlases pasaules čempionāts pirmās divīzijas A grupā no 10. līdz 17.decembrim norisināsies Francijā. Latvijas juniori par vienīgo ceļazīmi uz elites divīziju sacentīsies ar Vācijas, Francijas, Kazahstānas, Austrijas un Ungārijas vienaudžiem.

Savukārt Latvijas sieviešu hokeja izlase pirmās divīzijas B grupas pasaules čempionātā Itālijā sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu, Ķīnu, Itāliju un Dienvidkoreju.

Kā vēstīts, piektdien IIHF kongresā Rīga un Minska ieguva tiesības rīkot 2021.gada pasaules čempionātu hokejā.

Latvija pasaules meistarsacīkstes līdz šim vienīgo reizi uzņēmusi 2006.gadā, kamēr Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā turnīrs notika 2014.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu