Audi gatavojas divu jaunu Q modeļu ražošanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi ir apstiprinājis Q modeļu klāsta paplašināšanu un atklājis, kur divi gaidāmie modeļi tiks ražoti. Proti, modelis Q8 no 2018.gada tiks ražots Bratislavā, Slovākijā, savukārt Q4 - no 2019.gada Gjorā, Ungārijā.

«Mēs modeļu klāstā iekļausim divus pilnīgi jaunus Q modeļus, kas veicinās mūsu konkurētspēju ārkārtīgi nozīmīgajā segmentā,» sacījis Audi valdes loceklis Hūberts Valtls, kurš atbild par ražošanu un loģistiku.

Q8 būs auto, kurš pārstāvēs modeļu klāsta dārgāko daļu. Tas būs SUV automobilis ar sportisku kupejas stila virsbūvi un jaunākajām tehnoloģijām drošības un izklaides jomā. Līdzīgi auto BMW un Mercedes-Benz klāstā ir attiecīgi X6 un GLE Coupe.

Q8 tiks ražots rūpnīcā Bratislavā, kur jau kopš 2005. gada tiek montēts Q7. Šobrīd šajā rūpnīcā top Q7 S modelis, kā arī Q7 e-tron plug-in hibrīds.

Tikmēr Ungārijā no 2019.gada tiks ražots Q4 - apvidnieks ar kupejisku izskatu, kas ierindosies starp Q3 un Q5. Jāpiebilst, ka no 2018.gada uz Ungārijas rūpnīcu tiks pārcelta arī Q3 ražošana, kas līdz tam laikam turpināsies Martorelā, Spānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu