Iedzīvotāju iniciatīvu īstenošanai no Iecavas novada budžeta prasa vairāk nekā € 23 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iecavas novadā noslēgušies divi sabiedrības projektu konkursi, kuros no pašvaldības tiek prasīts vairāk nekā 23 000 eiro finansējums, zināja novada pašvaldībā.

Biedrību, nodibinājumu un tradicionālo reliģisko organizāciju projektu līdzfinansēšanas konkursā iesniegti 12 pieteikumi ar kopējo pašvaldībai pieprasīto summu teju 15 011 eiro. 2017.gada pašvaldības budžetā šim projektu konkursam atvēlēti 8500 eiro. Saskaņā ar konkursa nolikumu pieteikumu vērtēšana noritēs turpmākās divas nedēļas.

Konkursā «Iedzīvotāji veido savu vidi» šogad iesniegti desmit projektu pieteikumi. Lai gan tie visi atbilst konkursa mērķim, tikai pēc pilnīgas izvērtēšanas tiks noteikts, kuriem projektiem piešķirams pašvaldības finansiālais atbalsts. Pašlaik notiek vērtēšanas pirmais posms, kurā saskaņā ar nolikumu tiek pārbaudīts, vai pieteikumos ir iekļauta visa nepieciešamā informācija un pielikumi.

Šogad pašvaldības budžetā desmit projektu realizēšanai iedzīvotāju konkursā paredzēti 8500 eiro. Kopējais plānotais desmit iesniegto projektu pieteikumu finansējums ir teju 10 240 eiro. Iedzīvotāji savu ieceru īstenošanai apņēmušies nodrošināt līdzfinansējumu gandrīz 1995 eiro apmērā, no pašvaldības pieprasot 8236 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu