Pirmdienas horoskops: 20. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 20. maijam.

AUNS

Gribētos, lai viss notiek ātrāk, taču ar pārsteidzīgu rīcību var sanākt kaut ko sadarīt ne tā, kā vajadzētu. Ja būsi pacietīgs, tad soli pa solim sasniegsi mērķi. Pašam būs prieks un kolēģiem arī.

VĒRSIS

Svarīgas naudas lietas. Klāt ir īstais brīdis, lai palielinātu ienākumus un nopelnītu vairāk, nekā līdz šim. Zināms jau, ka tāpat vien nekas netiek dots un lietas labā kaut kas jādara.

DVĪŅI

Nedēļa sākas ļoti aktīvi. Daudz darba, daudz notikumu, daudz cilvēku un jaunas pazīšanās. Svarīga pareiza laika plānošana, jo var parādīties arī kādi mājas pienākumi.

VĒZIS

Pirmdienā grūti „iešūpoties” darbiem. Ik pa brīdim sajūta tāda, ka vajag pabūt vienatnē un padomāt par svarīgo. Dari tā! Tās dažas stundiņas darba jomā neko būtisku nemainīs.

LAUVA

Profesionālajā vidē ir iespējas izcelties, parādīt savas spējas un talantus. Ja darbosies no sirds, tad – zelta medaļa tavās rokās. Un arī bankas īsziņas vēstīs tīkamu informāciju.

JAUNAVA

Var rasties iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sasniegt jaunas virsotnes privātajā biznesā. Uz ātru, vieglu un lielu peļņu pagaidām neceri, bet nevajag baidīties no ambiciozām idejām.

SVARI

Profesionālajā jomā esi atvērts dažādiem piedāvājumiem, jo var uzrasties potenciālie sadarbības partneri ar interesantiem projektiem. Ir vērts riskēt un sākt ko jaunu.

SKORPIONS

Noderēs prasme argumentēt un diskutēt - veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai bankās, sekmīgi risināsi sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai organizācijām.

STRĒLNIEKS

Aktīva rosīšanās nesīs finansiālo labumu. Nekautrējies nosaukt savu cenu – kā mēdz teikt: katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā. Piemērots brīdis ienākumu palielināšanai.

MEŽĀZIS

Pie jauniem projektiem ar joni neķeries, domubiedri nākotnes iecerēm jāmeklē palēnām. Par tām gan plaši neklāsti, jo var gadīties, ka tava ideja „aizlido” pie kāda cita, un tas cits to piesaka kā savu.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā vidē izcelsies ar skaidru redzējumu, darbības plānu un autoritāti - augsts novērtējums un kolēģu atzinība. Tikai nekļūsti iedomīgs un neatslābsti.

ZIVIS

Neiesaisties tur, kur nav īstas skaidrības par procesu, un kolēģi vai biznesa partneri nevar panākt kompromisu. Tev patīk, ja apkārt valda miers un harmonija, bet strīdi un nekorekta komunikācija var izsist no līdzsvara.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu