Ko par Maserati liecina ceturtais atsaukums četru mēnešu laikā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maserati

Itāļu autobūves kompānija Maserati Savienoto Valstu tirgū atsauks 3299 krosoverus Levante. Par to liecina Nacionālās Satiksmes drošības administrācijas (NHTSA) izplatītais ziņojums, un, kā piebilst interneta vietne Carscoops, tas ir jau ceturtais itāļu kompānijas īstenotais Levante atsaukums pēdējo četru mēnešu laikā.

2016.gada decembrī Maserati savu pirmo krosoveru atsauca, jo pastāvēja risks, ka aukstā laikā elektronikas problēmu dēļ var atslēgties atpakaļskata kamera.

2017.gada janvārī uzņēmums sāka servisa kampaņu, lai nomainītu Levante S versijas programmnodrošinājumu. Tas bija nepieciešams, jo pastāvēja risks, ka, braucot nelielā ātrumā, var izslēgties mašīnas motors vai transmisija ieslēgties neitrālajā pozīcijā.

Šā gada februārī kļuva zināms par vēl vienu Levante, kā arī sedanu Ghibli un Quattroporte atsaukumu. Toreiz atsaukuma iemesls bija vadi zem sēdekļiem un risks, ka tie var tikt bojāti un notikt īssavienojums, sēdekli regulējot.

Kārtējais Levante atsaukums savukārt ir saistīts ar transmisijas defektu - astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba var negaidīti un patstāvīgi pārslēgties N pozīcijā, ja braukšanas ātrums nav liels. Tāpat arī motors var negaidīti pārstāt darboties.

Veicot remontu, Maserati mehāniķi pārprogrammēs dzinēja vadības bloku. Carscoops lēš, ka atsaukti tiks visi ASV pārdotie Levante, bet defekts varētu būt atrodams pat lielākā skaitā automobiļu, tātad arī aiz ASV robežām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu