Repše ziņo par pārciestās smagās operācijas rezultātu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Bijušā premjerministra Einara Repšes trīsdesmit divus gadus vecā meita Madara Repše pirms nedēļas sociālajos tīklos dalījās ar informāciju, ka gatavojas savas dzīves smagākajai operācijai, kas gaidāma 20. martā. Nu viņa īsā ziņā saviem draugiem vēstījusi, ka viss noritējis veiksmīgi, ziņo «kasjauns.lv».

Šī bija jau ceturtā lielā operācija pēdējo divu gadu laikā, un, pēc pašas Madaras domām, tā tomēr neesot beidzamā. Pēc operācijas aptuveni gadu jāiziet rehabilitācijas kurss.

«Nobijusies, nervoza un uztraukusies, bet tajā pašā laikā laimīga, ka tas beidzot notiks... Ceturtā lielā operācija divu gadu laikā (domāju, ka ne pēdējā). Neesmu nobijusies no pašas operācijas (man ir lielisks ķirurgs, kuram pilnībā uzticos), bet vairāk no tās iznākuma, iespējamajām komplikācijām, gadu ilgā atlabšanas perioda (cerams) un visa «jaunā», kam vajadzēs pielāgoties. Un tās sāpes,» tā pirms nedēļas rakstījusi Madara.

Dienu pēc pārciestās operācijas Madara savā «Facebook» kontā ziņojusi «It went well», apliecinot, ka operācija noritējusi veiksmīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu