Vairāk nekā pusei jeb 56% sieviešu ir svarīgi, lai mati būtu skaisti un veselīgi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Veselīgi un kopti mati ir sievietes skaistākā rota, un ikvienai ir būtiska to kopšana un krāsošana - kāda dodas pie profesionāla friziera, bet cita izvēlas veikalā pieejamo matu krāsu klāstu. Tiesa, dažkārt plašais matu krāsu sortiments liek apjukt ikvienai sievietei - kura būtu vispiemērotākā un kopjošākā krāsa matiem?

To devās noskaidrot modes un stila eksperti, matu stilists Aleksejs Krjukovs un dziedātāja Annija Putniņa.

Kā liecina Schwarzkopf apkopotie dati, vairāk nekā pusei jeb 56% sieviešu ir svarīgi, lai mati būtu skaisti un veselīgi. 41% sieviešu izvēlas krāsot matus ar kopjošu un saudzējošu krāsu. Tāpat palielinās sieviešu īpatsvars, kas izvēlas lietot atjaunojošos līdzekļus, piemēram, matu eļļas, maskas u.tml.

Taču diemžēl sausi un bojāti mati vēl joprojām ir lielākā sieviešu problēma Eiropas valstīs.

Matu skaistums ir atkarīgs no ļoti daudziem un dažādiem faktoriem, sākot ar iedzimtību un beidzot ar veidošanas līdzekļiem. Turklāt bieži vien ikdienas steigā daudzām sievietēm nav laika apmeklēt profesionālu frizieri un pienācīgi parūpēties par savu matu veselību. Tāpēc Schwarzkopf ir radis risinājumu un piedāvā jaunu, vēl nebijušu produktu - Color Expert - pirmo veikalos pieejamo kopjošo matu krāsu ar Omegaplex® tehnoloģiju, kas ļauj spēcināt krāsotus matus, samazinot to lūšanu līdz pat 90%*, un pasargā tos no turpmākiem bojājumiem. Tehnoloģija radīta, iedvesmojoties no jaunākajām skaistumkopšanas salonu inovācijām.

Matu stilists Aleksejs Krjukovs norāda: «Izstrādājot Color Expert, Schwarzkopf ir radījis īpaši efektīvu, dziļi kopjošu un matus aizsargājošu krāsu, kuras sastāvā ir jaunā «plex» tendence no saloniem. «Plex» ir sastāvdaļa, kas nodrošina matu saišu stiprināšanu un aizsargā matu krāsošanas laikā. Krāsojot matus ar Color Expert, jūs varat redzēt un sajust atšķirību - matu kvalitāte kļūst izcila, nemaz nerunājot par mirdzumu un krāsas intensitāti.»

Pasākuma laikā dziedātājai Annijai Putniņai bija iespēja pārliecināties par to, cik vienkārši mājas apstākļos ikviena sieviete var nokrāsot matus un pasargāt tos no bojājumiem.

Foto: Publicitātes foto

«Man bieži vien, krāsojot matus, niez galvas āda - it īpaši pavasarī, kad trūkst vitamīnu. Taču šoreiz to nejutu. Turklāt krāsai arī nebija tā nepatīkamā, specifiskā smarža, kas lielākoties ir citām krāsām. Esmu patiesi priecīga par rezultātu, jo ir iegūts ļoti skaists tonis, un krāsas pāreja no ataugušajām matu saknēm, tā saucamā Latvijas pelēkā, uz jau iepriekš krāsotajiem matiem, ir minimāli pamanāma, kā arī paši mati šķiet dzīvīgāki un piepildītāki. Jauno matu krāsu iesaku izmēģināt ikvienai dāmai, tostarp arī tām, kurām ir jūtīga āda,» stāsta dziedātāja Annija Putniņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu