Kinoteātros sāks rādīt S.Tokalova spēlfilmu «Tas, ko viņi neredz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Latvijas kinoteātros no 24. marta sāks rādīt Staņislava Tokalova spēlfilmu «Tas, ko viņi neredz», informē filmas veidotāju pārstāve Iveta Dortāne. Savukārt 22. martā plkst.18.30 kinoteātrī «Kino Citadele» zālē «Scape» notiks filmas oficiālā pirmizrāde ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos. Pirmizrādes īpašie seansi ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos notiks arī citos kinoteātros Rīgā un Latvijā.

Filma «Tas, ko viņi neredz» ir psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts «Anna», kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai, stāsta filmas veidotāji.

Foto: Kadrs no filmas

Filmā lomas atveido tādi aktieri no Latvijas un Krievijas kā Andris Keišs, Katerīna Špica, Jevgēnijs Tkauks, Arnis Līcītis, Elīna Maligina (Dzelme), Ieva Puķe, Jurijs Djakonovs un citi. Filma tapusi studijā «Ego Media».

Kā norādīja Dortāne, lai «Tas, ko viņi neredz» nonāktu pie skatītājiem, līdzās Nacionālā kino centra un Valsts Kultūrkapitāla fonda līdzekļiem tās finansēšanā piedalījušies gan privātie investori, gan indivuduālie atbalstītāji kolektīvajā ieguldījumu platformās «Projektu banka» un «Planēta».

www.facebook.com/taskovinineredz

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu