Ceļojums uz siltajām zemēm un mīlošs vīrietis pie sāniem – ko 8. martā vēlas sievietes?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ko vēlas sievietes un vai viņām patīk, ja viņas palutina? Gatavojoties sarunu šova «Starp mums runājot» Sieviešu dienas speciālizlaidumam, kas jau šovakar plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», Valdis Melderis ir devies Rīgas ielās, lai tur sastaptām sievietēm vaicātu par īpašajiem pārsteigumiem, ko viņas vēlētos saņemt 8. martā.

Lutināšanu, vīriešu uzmanību un komplimentus, protams, vēlas izbaudīt ikkatra sieviete. Tomēr, ja būtu iespēja saņemt visu, ko vien sirds kāro, lielākā daļa dāmu labprāt gribētu, lai viņām uzdāvina ceļojumu uz siltajām zemēm. Taču, lai «neaplauztu spārnus» kungiem, kuriem nav tik liela rocība dārgu pārsteigumu sarīkošanā,

sievietes noteikti nesmādēs nedz krāšņi pavasarīgus ziedus, nedz sirsnīgus vārdus no mīļotā vīrieša.

Sagaidot Starptautisko sieviešu dienu, par prieku visām skatītājām sarunu šovs «Starp mums runājot» būs īpaši vīrišķīgās noskaņās – tajā sabiedrībā zināmi kungi - dziedātājs Atis Auzāns, šefpavārs Raimonds Zommers, mūziķis un improvizācijas teātra aktieris Nauris Brikmanis, kā arī radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics dalīsies pieredzē, kā viņi mēdz lutināt savas sievietes.

Cik bieži dāmām jādāvina ziedi, kādām jābūt dāvanām un kā likt vīrietim manīt, kādu pārsteigumu vēlies saņemt?

Nepalaid garām īpaši sievietēm veltītu raidījumu un pavadi komplimentiem bagātu vakaru Latvijas šarmantāko vīriešu kompānijā raidījuma «Starp mums runājot» Sieviešu dienas speciālizlaidumā otrdien, 7. martā plkst. 21:00 kanālā STV Pirmā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu