Melānijas Trampas misija - izsaimniekot naudu dārgu zīmolu apģērbos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī pirmā lēdija Mišela Obama pārsvarā tērpās vidusšķirai pieejamāku modes zīmolu drēbēs, turpretī Melānija Trampa izvēlas augstākos modes pasaules plauktus. Nerakstīta etiķete arī prasa, lai pirmās lēdijas nēsātu savu tautiešu dizainētos apģērbus, tādējādi tos atbalstot. Tomēr Melānijai tas nav svarīgi, jo, viņasprāt, skaists tērps ir ar skaļu itāļu vai franču zīmola vārdu, kur lētākais maksā 1000 eiro...

 
Foto: AP/LETA

Inaugurācijas dienas gaiši zilais tērps - Calvin Klein

Šis tērps, kas daudziem atgādināja Žaklīnas Kenedijas stilu, ir kā pirmais teikums šajā modes zīmolu grāmatā. Kašmira kleita un bolero jaciņa no modes nama Calvin Klein izskatījās lieliski kopā ar cimdiem un cepuri.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Kaislīgi sarkanais Givenchy un Christian Louboutin

Ierodoties Palmbīčā, Melānija bija tērpusies koši sarkanā kleitā no Givenchy (1991 eiro) un Christian Louboutin laiviņās (566 eiro).

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Rozā Dior vakarkleita

Melānijai patīk variēt arī ar krāsām, parādot, ka arī rozā tīri labi viņai piestāv. Tas nekas, ka kleitas autors ir modes nams «Dior» un tā maksā vairākus tūkstošus!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Michael Kors kostīms ar gliteriem

Viens no iemīļotākajiem zīmoliem Melānijai ir Michael Kors, kurš radījis arī šo eleganto kostīmu. Modes nams par šo tērpu saņēma 9127 eiro!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/LETA

Sarkanais Alexander McQueen

Arī Alexander McQueen, kas ir Kembridžas hercogienes Keitas Midltones iemīļotais tērpu autors, redzams Trampas garderobē. Šī kleita, ar kuru viņa tikai izkāpa no lidmašīnas, maksāja 2100 eiro.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Baltā elegance no Calvin Klein

Satiekoties ar japāņu premjerministri Akie Abi, Melānija bija tērpusies baltā kleitā no modes nama Calvin Klein (1900 eiro)

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Gaiši zilais svīteris no Victoria Beckham un, protams, Christian Louboutin

Pat ne tik oficiālā tērpā kā šajā zilajā svīterī un baltajās biksēs Melānija prot apģērbties dārgi - džempera autors ir Victoria Beckham, kas, protams ir velkams kopā tikai ar Christian Louboutin kurpēm un Chanel rokassomiņu.

Foto: AP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu