Atskaties, cik forši gāja pagājušo reizi «Sieviešu dienas rallijā»!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ikdienas rutīnā ikviena sieviete vēlas kopā ar draudzenēm, paziņām, māsu vai mammu aizvadīt bezrūpības pilnus mirkļus. Malkot šampanieti, iesaistīties prātam neaptveramās aktivitātēs vai vienkārši baudīt brīvos brīžus, lai atgādinātu sev, ka ikviena sieviete, tai skaitā arī tu, esi pelnījusi laiku sev. Tieši tāpēc, gaidot Starptautisko sieviešu dienu, daiļā dzimuma pārstāvēm piedāvājam iespēju svētkus sākt svinēt jau 4. martā - piedzīvot neaizmirstamus momentus un pateicībā par esamību izjust visdažādākos pārsteigumus. Skaties foto un video, kā mums gāja 2016. gadā!

«Sieviešu dienas rallijs» jau izsenis zināms kā pasākums, kurš ik gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kārākās, radošākās un drosmīgākās sievietes, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacenšas auto orientēšanās sacensību cienīgā garā. Arī šogad, tāpat kā pērn, «Sieviešu dienas rallija» starts vienlaikus tiks dots divu Latvijas reģionu pilsētās. Varam pačukstēt, ka rallijs notiks Austrumu pusē un Rietumu pusē. Taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr šogad dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām. Uzmanību no ierasto kontrolpunktu aktivitāšu izpildes varētu novērst citi daudzveidīgi uzdevumi un nodarbes. Katrā ziņā apsolām, ka pārsteigumu netrūks. Intrigu pasākumam piešķirs arī tas, ka «Sieviešu dienas rallija» organizatori dalībnieces un pārējos pasākuma interesentus par gaidāmo informēs pakāpeniski.

Reģistrējies te!

Savukārt finišā Rīgā mūsu daiļās dalībnieces tiks lutinātas, ļaujot gozēties fotoaparātu zibšņos, prožektoru gaismās, baudot mūziku, saņemot uzslavas, ziedus un balvas īsteni akadēmiskā balvu pasniegšanas ceremonijas stilā ar krietnu devu humora. Tāpat tiks apbalvotas trīs labākās ekipāžas katrā maršrutā, kas nozīmē, ka ikvienai no jums ir iespēja iegūt pirmo vietu un saņemt galveno balvu.

Ja arī tu vēlies piedzīvot vienu no sievišķīgākajām un pārsteigumu pilnākajām dienām gadā, piesakies «Sieviešu dienas rallijam», jo zinām, kā izklaidēt un parūpēties par tevi, lai Sieviešu dienā tava sievišķība un koķetā daba būtu pamanāmāka nekā citās dienās. Uz drīzu tikšanos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu