Galvenā balva uzvarētājām – ceļojums!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Highways Agency

Nedaudz vairāk kā pēc mēneša tiks dots starts devītajam «Sieviešu dienas rallijam», kas šogad norisināsies 4. martā. Jau tagad ar lielu prieku varam paziņot, ka gan Austrumu, gan Rietumu maršruta pirmās vietas ieguvējas iegūs divas dāvanu kartes fantastiskam ceļojumam uz siltajām zemēm, kuru dāvā vadošais tūroperators Latvijā «Tez Tour».

«Aptuveni puse no mūsu klientiem ir sievietes, kas daudz strādā, interesanti un atbildīgi veic savus pienākumus, mājas soli un audzina bērnus, tomēr tajā pašā laikā prot un vēlas sarīkot svētkus, lai izrautos no ikdienas. Tieši tāpēc mēs, vadošais tūroperators Latvijā «Tez Tour», nolēmām «Sieviešu dienas rallija» uzvarētājām dāvināt vienas nedēļas atpūtu Turcijā ar dzīvošanu 5* viesnīcā un servisu All Inclusive,» teic «Tez Tour» pilsētas biroja vadītāja Marina Ulanova.

Ikvienai «Sieviešu dienas rallija» dalībniecei būs iespēja tikt pie kārdinošās balvas, bet, lai to iegūtu, – jāpiedalās sīvā, bet elegantā autobraukšanas piedzīvojumā, kas šogad, salīdzinot ar aizvadītajiem gadiem, pārsteigs ar āķīgām un daudzveidīgām papildu aktivitātēm. Tas tamdēļ, lai rallijā līdzvērtīgi plecu pie pleca varētu cīnīties gan uzticamās un ilggadējās pasākuma dalībnieces, gan tās, kuras «Sieviešu dienas rallijā» piedalās pirmo reizi.

Papildus tam ikvienai būs iespēja tuvāk iepazīt divas Latvijas pilsētas, bet Rīgā nav gaidāms neviens kontrolpunkts pretēji pagājušajam gadam. Tā vietā dalībnieces neoficiālajā finišā – modes un izklaides centrā «Rīga Plaza», atpūtīsies, noslēguma ballītē, kas šoreiz būs veidota citādākā formātā, ievērojot tradīcijas – nomināciju pasniegšana un uzvarētāju paziņošana.

Ņemot vērā lielo atsaucību, arī šogad ekipāžu skaits ir ierobežots. Drīkstēs piedalīties 700 ekipāžas – katrā maršrutā 350. Izmanto iespēju reģistrēties rallijam par zemāku maksu līdz 31. janvārim.

«Sieviešu dienas rallija 2017» oficiālā degvielas uzpildes stacija «Neste Latvija», finiša un vakara pasākuma norises vieta – modes un izklaides centrs «Rīga Plaza». Galveno balvu nodrošina «Tez Tour». Partneri: «Latvijas Gāze», «Nutriless», «Car SPA Cafe», «GOSH».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu