Šogad «Sieviešu dienas rallijs» būs citādāks...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot pirms astoņiem gadiem veiksmīgi aizsākto tradīciju, arī šogad dažas dienas pirms Starptautiskās sieviešu dienas, 4.martā, no divām Latvijas pilsētām, izbraukājot tuvākus un tālākus Zemgales, Kurzemes nostūrus, atkal startēs ikgadējais «Sieviešu dienas rallijs».

Atlikuši mazāk nekā divi mēneši līdz šim ikgadējam rallijam, kas Latvijā notiks devīto reizi pēc kārtas. To gaida un rūpīgi gatavojas teju trīs tūkstoši Latvijā mītošo sieviešu, padomājot par automašīnas vizuālo noformējumu atbilstoši komandas nosaukumam, un karnevāla cienīgiem tērpiem.

Šogad «Sieviešu dienas rallijs» būs citādāks. Starts tiks dots divu Latvijas reģionu pilsētās – Austrumos un Rietumos – gluži kā pērn. Pirmo reizi dāmām būs jābūt īpaši vērīgām. Uzmanību no ierasto kontrolpunktu aktivitāšu izpildes varētu novērst daudzveidīgie papildu uzdevumi un nodarbes, kas sagādās ne mazums spriedzes pārpildītu mirkļu un pozitīvu emociju. Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša dalībnieces tiks gaidītas modes un izklaides centrā «Rīga Plaza», kur paredzēta «Sieviešu dienas rallija» noslēguma ballīte citādākā formātā, bet netiks aizmirsts par ilggadējām tradīcijām.

Visas dalībnieces vēlas iegūt kārtīgu adrenalīna devu, veselīgā konkurencē sacensties ar pārējām dāmām, izmantot savas zināšanas, atjautību un veiklību pārbaudījumos, kā arī no sirds atpūsties draudzeņu kompānijā, pabūt kopā ar mammu vai māsu, bieži vien – kolēģēm.

«Mēs lepojamies, ka Latvijā ir tik daudz uzņēmīgu un apbrīnojamu sieviešu, kuras nebaidās izaicināt sevi, pierādīt savus spēkus un sasniegt lieliskus rezultātus tādā sporta un izklaides disciplīnā kā «Sieviešu dienas rallijs». Arī mūsu darbinieces ir nolēmušas startēt. Protams, ceram arī uz labiem rezultātiem, taču pats svarīgākais – šī ir lieliska iespēja izbaudīt kopā būšanu ceļā,» atzīst Neste Latvija mazumtirdzniecības vadītājs Armands Beiziķis.

Komandas savstarpējo attiecību stiprināšana un iespēja reklamēties sieviešu auditorijai ir viens no galvenajiem faktoriem, kādēļ daudzi Latvijā zināmi uzņēmumi un organizācijas savām darbiniecēm piedāvā startēt «Sieviešu dienas rallijā». Pērn vislielāko skaitu, proti 15 komandas, reģistrēja «Maxima Latvija», bet 10 komandas IT un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzēju «Evolution Gaming». Daudzus gadus pēc kārtas, arī šogad, savas dāmas piedalīties braucienā deleģē SIA «Altia Latvia», SIA «Skandi Motors», SIA «Schenker», SIA «Akvedukts», AS Tukuma piens, AS SEB banka un daudzi citi. Kopskaitā šobrīd reģistrētas teju 100 koorporatīvās ekipāžas, kā arī uzņēmumi aktīvi iegādājas dāvanu kartes.

Dalība «Sieviešu dienas rallijā» būs ne vien labs risinājums kolektīva stiprināšanai, bet ideāla dāvana ikvienai uzņēmuma daiļā dzimuma pārstāvei vienā no pārsteigumiem pilnākajām dienām gadā – Starptautiskajā sieviešu dienā.

Ņemot vērā lielo atsaucību, arī šogad ekipāžu skaits ir ierobežots. Drīkstēs piedalīties 700 ekipāžas – katrā maršrutā 350. Izmanto iespēju, lai reģistrētos dalībai rallijā par zemāku maksu līdz 31. janvārim. Ieprieciniet dāmas ar aizraujošu piedzīvojumu. Ikviena darbiniece novērtēs rūpes un prasmi sagādāt patīkamus pārsteigumus. Esi darba devējs, kurš motivē un iedvesmo!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu