Ikšķilē dzīvību zaudējis divgadnieks, kuram virsū uzkritušas klavieres

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/alesadam

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ikšķilē noticis traģisks negadījums - divus gadus vecam zēnam, viesojoties pie vectēva, virsū uzkritušas klavieres, un viņš no gūtajām traumām miris, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Valsts policijas pārstāve Inga Meikšāne stāsta, ka šāds atgadījums viņas mūžā bijis pirmo reizi. «Situācija ir ļoti reta. Tādu es vispār pirmo reizi savā profesijā dzirdu,» saka Meikšāne.

Mazais puika bijis no daudzbērnu ģimenes, bet tā bijusi sociāli pozitīva un nekad nav nonākusi dienestu redzeslokā.

Ģimene ciemojusies pe vectēva, un mazais puika spēlējies istabā, kur bijis gan viņa tēvs, gan vectēvs, kā arī citi bērni. Bērns pieskrējis pie klavierēm un mēģinājis pie tām pievilkties, bet tās uzkritušas viņam virsū.

Klātesošie uzreiz atbrīvojuši bērnu, snieguši viņam pirmo palīdzību un uzreiz izsaukuši mediķus, tomēr gūtās traumas bijušas pārāk smagas un zēns nav izdzīvojis.

Pašlaik policija sākusi kriminālprocesu un veic ekspertīzes, lai atklātu notikušā iemeslus. Meikšāne norāda, ka ģimene nav bijusi nelabvēlīga, arī vecāki nav bijuši alkoholiķi, tāpat bērns nav bijis atstāts bez uzraudzības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu