Ragaciema Agnese: sievietes protests pret vīrieti – jauna 21. gadsimta tendence!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Sievietes šobrīd protestē pret vīrieti» – jaunu mūsdienu attiecību modeli iezīmē parapsiholoģe Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese. Jo īpaši tas redzams krīzes brīžos, kad sievietes, protestējot pret vīrieša pāridarījumu, gatavas saraut visas attiecību saites «Tu man izdarīji pāri, viss, basta! Es tagad būšu viena un visiem pierādīšu, ka varu būt laimīga arī bez tevis!» sieviešu domu gājienu iezīmē Ragaciema Agnese. Taču šī tendence daiļā dzimuma dzīvē esot ļoti nozīmīga un šādas sajūtas netiek aktualizētas nejauši. Līdz šim sievietes esot bijušas pārāk atkarīgas no vīriešiem, radot sev pārliecību, ka bez vīrieša dzīve nebūs izdevusies. Tāpēc «Ir svarīgi, lai sieviete šobrīd pabauda sevi vienu,» pārliecināta ir Agnese.

Vaicāta, vai sievietes biežāk kā vīrieši spēj būt vienas, jo iepretim vīriešiem, kuri mēdz mesties no vienām attiecībām otrās, pēc šķiršanās uzreiz nemeklē citu aizraušanos, Ragaciema Agnese norādīs, ka viņasprāt tieši vīrieši biežāk vēlas būt vieni. «Ja viņam ir kāds «zaķis», kas gatavs ar viņu izklaidēties un no malas izskatās, ka viņš nav viens, patiesībā viņš ir viens. Viņš atpūšas no visiem,» raidījumā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» jau rīt kanālā 360TV stāstīs Ragaciema Agnese.

Tāpat sarunā ar Grētu Gorjučko Agnese atklās, ka augusi mūziķu ģimenē un savulaik gribējusi kļūt par dziedātāju un ka jau kopš bērnības bijusi «baltais zvirbulis». Agnese norādīs, ka viņai nepatīk, ja viņu sauc par gaišreģi un nepatīk pareģot. Viņa ir pārliecināta, ka cilvēkam katram pašam ir iespēja ietekmēt savu likteni un nākotni. Bet partnerattiecības starp vīrieti un sievieti Agnese salīdzina ar deju, piebilstot, ka laba deja var izdoties tikai tad, ja kāds no partneriem otram neliek dejot pēc saviem noteikumiem. Un, protams, kas tā par deju trijatā?!

Skaties enerģiski dzirksteļojošo sarunu ar Ragaciema Agnesi ceturtdien, 2. februārī plkst. 22:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu