Altmane: ja sieviete klausa «naudas maku», nevis stilisti, pārvērtības nav iespējamas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anita Altmane ir pārliecināta, ka stila konsultācijas var padarīt skaistāku ikvienu cilvēku, ja vien viņš ieklausās un ņem vērā sniegtos eksperta padomus. Turklāt stila konsultācijas sākas vēl krietni pirms došanās uz veikalu un apģērba iegādes – vispirms ir jāsaprot, «kas lācītim vēderā» – kādi ir cilvēka līdzšinējie stila ieradumi, vēlmes, iemaņas, gaita un pat balss tembrs. «Es nevienam neuzbāžu jaunākās tendences, kādas konkrētas krāsas vai garuma apģērbu tikai tāpēc, ka man tas liekas baigi forši. Kad cilvēks atnāk pie manis uz sarunu, es daļēji esmu arī psihologs. Tas ir brīdis, kad es viņam kalpoju un, ņemot vērā viņa vēlmes, sniedzu ieteikumus, ar kādiem paņēmieniem tās īstenot,» sarunu šovā «Starp mums runājot» atklās stiliste Anita Altmane.

Tomēr Anitas praksē ir bijuši gadījumi, kad uz stila konsultāciju atnāk sieviete kopā ar savu kungu, kurš «diktē toni» un, stāvot pie apģērbu pielaikošanas kabīnes, nosaka, ko dāmai izvēlēties un ko ne.

Šādiem stila medniekiem Atlmane velta visai skarbus vārdus: «Ko tu pie manis vispār nāc, ja tu klausi savu «naudas maku»?

Šādā gadījumā es esmu tur lieka. Mani ne redz, ne dzird, un es neesmu vajadzīga. Un tur būs tie platformas papēži, platās jostas un matu uzkasījums. Es tur neko nevarēšu izdarīt!»

Modes eksperte atgādina, ka cilvēkam pašam ir jābūt gatavam pārmaiņām, jo tikai tad rezultāts būs veiksmīgs. Par piemēru Anita min kādu pārvērtību šovu, kurā pirms vairākiem gadiem viņa sniegusi stila konsultācijas: «Pēc projekta beigām kādā viesnīcā satiku vienu no dalībniecēm, un viņa izskatījās tieši tāda kā pirms šova. Un tas prasīja nepilnu gadu. Tas, vai tu mainies, ir atkarīgs tikai no tevis paša. Ar varu uzspiest neko nevaru. Ja esi, kurls, akls un atvests sasietām rokām, neviens mans ieteikums nepalīdzēs,» saka Anita Altmane. Līdzās stilistei Anitai Altmanei otrdien plkst. 21:00 sarunu šovā «Starp mums runājot» par darbu kā misiju runās arī modes māksliniece Natālija Jansone, kā arī mūziķi Juris Kaukulis un Džonijs Salamanders.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu