Kādas saulesbriļļu tendences iesaka pasaules modes nami

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zinām, saulesbrilles ir nozīmīgs aksesuārs pavasara/vasaras sezonā. Esi gatava tās atnākšanai un uzzini, kādas stila nianses un aktualitātes iesaka pasaulē populāru saulesbriļļu ražotāji.

 
Foto: publicitātes

Gucci: tīģerēns un pilotu brilles

Šā gada pavasara/vasaras sezonā Gucci iepazīstina ar briļļu speciālizlaidumu Mans Mazais Tīģeris (My Little Tiger). Īpašais modelis dīvas briļļu formā ir radīts ar rokām no speciāla acetāta, izmantojot laminēšanas tehniku. Saulesbriļļu modeļa ekskluzivitāti izceļ zīmola kulta simboli – GG logo, kniedes un tīģeris - uz briļļu kājiņām. Saulesbriļļu modeli raksturo plaša krāsu palete ar diviem klasiskajiem toņiem, kā arī divslāņu acetāts pazīstamajos un ikoniskajos Gucci zīmola rakstos - Chevron un Erbarium.

Foto: publicitātes

Savukārt Gucci pamatkolekcijā ir modernas, apaļas metāla brilles un populārās pilotu brilles. Abu modeļu rāmjus izceļ Gucci WEB - zīmola simboliskās zaļās un sarkanās strīpas, radītas izsmalcinātā un inovatīvā drukas tehnikā. Smalkie Gucci iniciāļi rotā briļļu kājiņas, radot vintage noskaņu.

 
Foto: publicitātes

Saint Laurent: 60 gadu klasika un taisnais uzacu siluets

Saint Laurent iepazīstina ar saulesbriļļu modeļiem no kolekcijas Monogramma (The Monogram), kuri ir izveidoti saskaņā ar modes nama radošo direktoru Antoniju Vakarello (Anthony Vaccarello). Šos saulesbriļļu modeļus rotā 1962. gada autentiskais Yves Saint Laurent Haute Couture logotips. Saulesbriļļu modeļi pieejami klasiskā krāsu gammā, kā arī ar šīs sezonas aktualitāti - mirdzuma efektu.

Foto: publicitātes

Klasiskais un populārais Saint Laurent modes nama saulesbriļļu modelis ar taisno uzacu siluetu vīrišķīgā briļļu rāmju formā vēl vairāk un spēcīgāk nostiprina ielas modes tendences. Briļļu kājiņas rotā iegravēts Saint Laurent logotips kopā ar specifisko metāla stiprinājumu uz briļļu rāmja stūriem. Saulesbrilles ir pieejamas zīmolam raksturīgajā Couture cool melnajā, kā arī Havanas gaišajā krāsu tonī ar ļoti mūsdienīgu, spilgti baltu spoguļlēcu.

 
Foto: publicitātes

Alexander McQueen: grieztā lēca un unisex

Alexander McQueen šajā sezonā iepazīstina ar griezto lēcu (The Cut Lens) saulesbriļļu kolekciju, piedāvājot jaunu un pievilcīgu unisex dizainu. Iedvesmojoties no Alexander McQueen pavasara/vasaras 2017 modes skates, saulesbrilles ir pieejamas astoņu dažādu toņu kombinācijās ar inovatīvu lēcu konstrukciju. Krāsu paletē dominē rozā, zelta, zilā un zaļā krāsa. Kolekciju raksturo pilotu saulesbrilles, kuras ir ar rokām darinātas Itālijā. Briļļu lēcas ir ražotas no organiskā stikla, apgrieztas, noslīpētas un piestiprinātas pie briļļu rāmja ar fiksētiem slēdžiem. Metāla briļļu kājiņas izceļ Alexander McQueen logotipu, kurš ir izpildīts lāzergravēšanas tehnikā.

Foto: publicitātes

MCQ - Alexander McQueen modes nama zīmols jauniešiem -, iedvesmojoties no mūžam jaunās un urbānās Londonas, prezentē divus jaunus – minimālisma stilā veidotus briļļu modeļus. Pateicoties īpašai konstrukcijai, šie saulesbriļļu modeļi ir ļoti viegli un sver tikai 34 gramus.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Bottega Veneta: sievišķīgais kaķacu stils

Modes namu Bottega Veneta raksturo ekskluzīvais ādas pinumā austais dizains - Intrecciato. Tas tika izstrādāts Bottega Veneta evolūcijas pašā sākumā un turpina kalpot kā vispazīstamākais zīmola elements, ļaujot šo pinuma dizainu pielāgot un interpretēt dažādu krāsu ādu, kā arī eksotisku ādu materiālos. Sasniegtais rezultāts vienmēr ir tas pats – nepārprotama modes nama ekspresija. Sieviešu un vīriešu gatavās apģērbu kolekcijas pavasaris/vasara 2017 papildinošie saulesbriļļu stili atspoguļo vieglāku evolūciju klasiskā Intrecciato profila koncepcijā, kuru raksturo jauna konstrukcija. Īpaši sievišķīgais kaķacu stila modelis tiek izcelts ar krāsu kontrastiem dubultajās briļļu lēcās. Uzacu kontūras izgatavotas no tā paša lēcu materiāla ar izsmalcinātu spoguļa pārklājumu. Vīriešu metāla saulesbriļļu modelis ar dubulto deguna tiltiņu ir radīts spēcīgai personībai. Par iedvesmas avotu šim briļļu modelim kalpo pagājušā gadsimta četrdesmitie gadi. Izsmalcinātas saulesbriļļu modelis ir ražots no nerūsējošā tērauda ar dubulto rāmja konstrukciju, reljefu lēcās un krāsu kontrastu, kā arī diskrēti rotātu metāla profilu Intrecciato pinuma motīvā.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Stella McCartney: pirmā vīriešu kolekcija un eko āda!

Šā gada sezonā Stella McCartney modes nams nāk klajā ar pirmo vīriešu apģērbu kolekciju un iepazīstina ar vīriešu un unisex saulesbriļļu līniju. Stella McCartney atklāj modernu un inovatīvu pieeju vīriešu apģērbu līnijā, iedrošinot veidot vēsu nesezonalitātes attieksmi pret stilu un vienlaikus stingri ievērojot modes nama standartus – atbildību pret vidi un ilgtspējīgas ētikas normas.

Foto: publicitātes

Savukārt Stella McCartney sieviešu saulesbriļļu kolekcija iezīmē ekskluzīvās modes iedvesmojošu stilu, kuru atspoguļo kulta Stella eko ādas audumi un faktūras no pavasara/vasaras 2017 sezonas kolekcijas: Eko-Pitons, Eko-Leopards un Eko-Krokodils. Eko ādas briļļu modeļi ir darināti ar rokām, uzklājot ādu uz katra briļļu modeļa rāmja un kājiņām, kuri ir ražoti no īpaša biogumijas materiāla.

 
Foto: publicitātes

Puma: urbānā mode

Kopš 1948. gada Puma ir mainījusi spēles noteikumus ar inovācijām ātrumā, stilā un sportā. Zīmola sporta stila kolekcija apvieno tā sportisko mantojumu ar urbāno modi, kam raksturīgs saulesbriļļu modeļu vieglums, stilīgas formas, krāsainība un grafikas. Dominējošās tendences jaunajā Puma briļļu kolekcijā ir kulta alkantara materiāls no kolekcijas Zamšs (Suede) modernās krāsās, kā arī stilu sajaukums (Mixing style) no dažādiem materiāliem un rāmis, papildināts ar gumijas detaļām.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Pomelato: jutekliskā pavedināšana

Augstākā kompetence, negaidītas detaļas un radošas formas raksturo Pomellato jauno briļļu kolekciju. Jaunie M'ama Non M'ama (tulkojumā no itāļu valodas – «viņš mani mīl, viņš mani nemīl») ieved jutekliskas pavedināšanas varā. Aviatora un kaķacu formās tiek izmantoti ekskluzīvi kontrasti starp krāsainajām lēcām un četriem pusdārgakmeņiem. Pusdārgakmeņi atgādina mazus punktiņus, kuri reprezentē M'ama Non M'ama juvelierkolekcijas esenci.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Boucheron: smalkais bohēmiskais stils

Jaunā Boucheron briļļu kolekcija godina Serpent Boheme kulta juvelierizstrādājumu kolekciju, kuru franču modes nams izlaiž kopš 1968. gada. Izsmalcinātas saulesbrilles drosmīgi apvieno mūsdienas ar smalko bohēmisko stilu (boho chic). Luksusa detaļas, mūsdienu vintage burvība un nepārspējama meistarība - unikāls briļļu un juvelierizstrādājumu apvienojums. Katrs pāris no Serpent Boheme kolekcijas ir izsmalcināti rotāts ar zīmola logotipu, radot elegantu, greznu un vilinošu iespaidu. Tāpat tiek izmantoti mirdzoši kristāli, apzeltīts metāls un čūskas ādas tekstūra, kura ir iegūta, izmantojot vaska liešanas tehniku.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Italia Independent: akmens efekts un samts

Italia Independent ir radošs un stilīgs zīmols neatkarīgiem cilvēkiem. Tas apvieno modi, dizainu, tradīcijas un inovācijas. Italia Independent bija pirmais uzņēmums pasaulē, kurš ieviesa samta efektu brillēs, aizgūtu no automobiļu rūpniecības, kur to izmanto virsmas apstrādē (UV Lux ®). pavasaris/vasara 2017 kolekcijā zīmols iepazīstina ar akmens efektu uz samta brillēm, kurš ir panākts ar augstas izšķirtspējas druku uz samta virsmas.

Foto: publicitātes

Italia Independent papildina I-thin metāla kolekciju ar jaunu, plānu metāla saulesbriļļu modeļa siluetu, kuru rotā gumijas kniedes un šobrīd aktuālās plakanās briļļu lēcas. Saulesbrilles ir izgatavotas no ļoti izturīga un izteikti plāna tērauda. I-Thin modeļus raksturo dinamiska krāsu palete uz matēta tērauda pārklājuma. I-thin metāla kolekciju raksturo kvalitāte, tehnoloģijas, rāmju elastība un izturība. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu briļļu valkātājam, deguna spilventiņi un briļļu kājiņas ir regulējamas.

Foto: publicitātes

Papildus Italia Independent prezentē inovatīvu un ekskluzīvu tehnoloģiju, kas pirmo reizi dod iespēju injicēt celulozes acetātu, panākot efektu, kas atgādina vintage havana modeļus. Saulesbrilles rotātas ar metāla gredzeniem starp lēcu un briļļu ietvaru.

Materiāls tapis sadarbībā ar SIA Kontessa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu