Valdis Melderis: ar sievu esam vienojušies novecot kopā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nav noslēpums, ka uz laulības dzīvi iespējams lūkoties no dažādiem aspektiem – vieni to var uztvert kā mūžīgas važas, bet citi savukārt laulībā saskata jaunus izaicinājumus un iespējas. Radio «Skonto» programmu direktors un «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» vadītājs Valdis Melderis ir pārliecināts, ka laulība ir kā bāzes vieta, no kuras startēt un meklēt piedzīvojumus.

Valdis attiecībās novērtē stabilitāti un sajūtu, ka ir kur atgriezties. «Mēs ar sievu esam vienojušies: lai kas notiktu, mēs novecosim kopā. Tieši tā ir tā bāzes sajūta. Sajūta, ka ir kur atgriezties. Tad ne no kā nav bail,» atklāj Melderis.

Kā viņš tik droši spēj apsolīt sievietei uz mūžu palikt un novecot kopā - ja nu negaidot skar citu jūtu ķīmija?

Valdis atzīst, ka viņš ļoti labi apzinās, ka iemīlēšanās esot vien mirklīgs uzplaiksnījums, kas nāk un iet. Šādiem jūtu virpuļiem Valdis iesaka pieiet ar vēsu prātu – saprast, kāpēc tas notiek un ar ko tas var beigties.

Jau ceturtdien, 5. janvārī, Valdis Melderis viesosies interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš atklās, ka iemīlēšanās, viņaprāt, ir ķīmisks, turklāt pārejošs process. Tāpat Valdis neslēps, ka esot «gājis bojā» mīlestības dēļ, bet laulība, viņaprāt, jābalsta uz savstarpēju vienošanos un krāpšana ir tikai tad, ja šī vienošanās tiek pārkāpta. Skaties atklāto sarunu par attiecību vērtību ceturtdien, 5. janvārī, plkst. 22:00 kanālā 360TV

Turklāt Valdis Melderis pavasarī būs redzams vadītāja lomā jaunā un emocionālā attiecību šovā, ko savām skatītājām gatavo «STV Pirmā!». Tā uzdevums būs veidot saskanīgas un godīgas attiecības, dodot iespēju pāriem noskaidrot visus jautājumus, kas attiecību laikā palikuši neatbildēti. Papildu informācija un pieteikšanās anketa šovam pieejama mājaslapā www.stvpirma.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu