Neizpildītie zvaigžņu 2016. gada solījumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvojoties Jaunajam gadam, dabiski ir tas, ka pārdomājam gadā sasniegto un piedzīvoto. Tāpēc, iestājoties nākamajam gadam, mēs sev izsakām solījumus, kurus centīsimies piepildīt. Lūk, zvaigznes, kuras tā arī 2016. gadā neizpildīja to, ko apsolīja... P.s. Vienīgai Bleikai Laivlijai tas patiesi ir piedodams :)

 
Foto: AP/LETA

Kailija Dženera bez kosmētikas?

Pati jaunākā Kardašjanu klana atvase Kailija Dženera šogad apsolīja, ka ikdienā lietos daudz mazāk kosmētikas.

Tomēr viņas 2015. gadā radītā kosmētikas līnija «Kylie Cosmetics» šogad piedzīvoja lielu popularitāti, līdz ar to tā saimniecei neklātos sabiedrībā un ikdienā parādīties bez meikapa. Tā arī ir.

Foto: AP/LETA
 
Foto: EPA/LETA

Džastins Bībers bez cigaretes

«Laiks atmest smēķēšanu - tas nav veselīgi!» Cik gan tipiska apņemšanās, sākoties jaunajam gadam, ko sev un sabiedrībai apsolīja Džastins Bībers. Kā tev liekas, viņam tas izdevās? Jā, Džastinam vēl ir jāaudzina raksturs un jādomā, cikl skaļi solīt to, ko nevar...

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Bleika Laivlija - notievēt

Aktrisei Bleikai Laivlijai gan var piedot 2016. gada apņemšanos notievēt pēc 2014. gada grūtniecības. Viņa solīja, ka ielīdīs šogad savos vecajos džinsos! Un tā sanāca, ka šis gads viņai sākās ar ziņām par otro grūtniecību. Šo noteikti mēs piedosim :) Un, lai džinsi vēl pagaida skapī.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Kortnija Kardašaja un atkarība no telefona

2016. gadam iesākoties Kortnija apsolīja, ka biežāk dzīvos savu privāto dzīvi, nekā dosies sabiedrībā, kā arī atradinās sevi no sociālo tīklu atkarības. Redzot, cik ik dienu posto TV realitātes šovu zvaigzne - liekas, nekas no apņemšanās nav sanāci... Diemžēl.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/LETA

Mailija Sairusa emigrēs?

Pēc Donalda Trampa ievēlēšanas, vairāks zvaigznes solīja pamest ASV un doties dzīvot uz Kanādu. Nu ko, Mailijai palikušas ir dažas dienas līdz 2017. gadam.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu