Ušakovs nestartēs ne Saeimas, ne Eiropas parlamenta vēlēšanās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas mērs un partijas «Saskaņa» līderis Nils Ušakovs nestartēs ne šoruden gaidāmajās Saeimas, ne nākamgad paredzētajās Eiropas parlamenta vēlēšanās.

Piektdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta panorāma» Ušakovs uzsvēra, ka tāds ir viņa lēmums, un viņš vēl plāno strādāt Rīgā.

Ušakovs atklāja, ka pašlaik «Saskaņas» vēlēšanu saraksti ir gatavi par 85% un norit darbs pie to sastādīšanas.

Runājot par Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapu Pēteri Sproģi, kurš bija pirmais numurus vēlēšanu sarakstā Vidzemē un bija partijas Valsts prezidenta amata kandidāts, bet pēc tam nolēma nestartēt vēlēšanās, Ušakovs bija rezervēts. Visticamāk, Vidzemē par pirmo numuru tiks izraudzīts kāds, kurš līdz šim bija mazliet zemākā pozīcijā. Savukārt iespējamos Valsts prezidenta amata kandidātus no «Saskaņas» Ušakovs nenosauca.

Kā ziņots, «Saskaņa» sākotnēji apstiprināja Sproģi kā pirmo numuru vēlēšanu sarakstā Vidzemē un kā partijas prezidenta kandidātu. Taču Sproģis paziņoja, ka atsauc dalību 13. Saeimas vēlēšanās, kā arī nebūs «Saskaņas» izvirzītais Valsts prezidenta kandidāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu