Policisti aiztur jaunieti par dzelzceļa tilta apzīmēšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policisti šonakt Sarkandaugavā pieķēruši dzelzceļa tilta apzīmētāju, kuram par pārkāpumu var nākties maksāt sodu līdz 142 eiro.

Kā informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP), šonakt neilgi pēc pusnakts Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Sarkandaugavā, pamanīja trīs jauniešus, kuri stāvēja pie dzelzceļa tilta. Piebraucot tuvāk, tika pamanīts, ka viens no jauniešiem ar krāsas aerosolu apzīmē tiltu.

Jaunietis, ieraugot policijas tuvošanos, nometa aerosolu zemē un steidzīgi uzvilka cimdus, bet jaunieša apģērbs un rokas bija notraipīti ar krāsu.

Policisti ar klātesošajām personām sāka sarunu, noskaidrojot, ka visi jaunieši ir pilngadīgi. Puisis atzinās izdarītajā un savu vainu nožēloja.

Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Pārkāpējs tika nogādāts dežūrdaļā, kur viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par būvju bojāšanu ar uzrakstiem un zīmējumiem, kā arī konfiscēti pārkāpuma izdarīšanas rīki.

Likums paredz, ka par šo pārkāpumu piespriež naudas sodu līdz 142 eiro. Tāpat jaunietim, iespējams, būs jāatlīdzina radītie zaudējumi, kas var būt mērāmi pat simtos eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu