«Miss Latvia» atgriežas no konkursa «Miss World». Kā viņai veicās?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan uzvaras laurus konkursā «Miss World», kurā piedalījās 91 pasaules skaistule, plūca Miss Puertoriko, mums, latviešiem, ir iemesls lepoties ar Latvijas pārstāvi Lindu Kincu, kura iekļuva TOP desmitniekā!

Te Lindas rakstītās sajūtas un iespaidi:

«Es, Linda Kinca - Miss Latvia 2016, esmu atgriezusies manā mīļā Latvijā. Esmu priecīga būt mājās kopā ar savu ģimeni un draugiem. 3 nedēļas, kuras pavadīju Vašingtonā, bija saspringtas, bet neaizmirstamas.

Mēs gulējām 4-6 stundas, bet katru dienu iesāku ar lielu prieku un godu, zinot, ka mani atbalsta Latvijā.

Mums bija organizētas privātas ekskursijas lielākajos un interesantākajos tūrisma objektos (Baltā māja, Kapitolijs, New York, izbraukums ar kuģi pie Neatkarības statujas, teātra un TV šovu apmeklējumi, bāreņu skolas apmeklējums). Esmu iemīlējusies Amerikā un tās cilvēkos, kuri vienmēr ir smaidīgi un pozitīvi noskaņoti.

Ļoti centos tikt Top 20, biju ļoti tuvu tam - izgāju divas kārtas talantu sacensībās, kuras vērtēja prof. žūrija, un iekļuvu no 91 meitenes Top-10, visa cerība bija uz latviešiem,

bet diemžēl pietrūka balsu tautas balsojumā,

laikam mēs vēl neesam iemācījušies atbalstīt viens otru, bet ceru, ka ar katru gadu cilvēki vairāk un vairāk atbalstīs tos, kuri ar godu reprezentēs Latviju pasaulē.

Foto: privātais arhīvs

Sporta sacensībās no 130 dalībniecēm biju atkal fināliste, tur gan man pietrūka prasmes peldēšanā. Vieglatlētikā biju vienmēr viena no pirmajām, bet diemžēl peldēšana nekad nebija mana stiprā puse.

Ļoti gaidīju finālu, lai parādītu pasaulei, ka Latvijā dzīvo kreatīvi un talantīgi cilvēki, mana vakarkleita, kuru man priekš Miss World speciāli šuva Latvijas dizainere Agnese Eiduka, atspoguļoja Latvijas dabu ziemā. Ar lepnumu vilku to mugurā un gāju uz skatuves iekarot skatītāju sirdis.

Kad vinnēja Miss Puertoriko,

biju priecīga par viņu, es paspēju ar viņu sadraudzēties sagatavošanas procesa laikā.

Viņa ir gudra, atklāta un sirsnīga meitene. Apsveicu viņu ar uzvaru!

Pēc skaista fināla MGM teātrī man pakaļ uz viesnīcu atbrauca šoferis, kuru atsūtīja Latvijas vēstnieks ASV Teikmaņa kungs, kas dienu pirms fināla Vašingtonā atsūtīja man puķes ar iedvesmojošiem novēlējumiem finālvakaram un mani personīgi uzņēma vēstniecībā un apsveica ar sasniegumiem «Miss World» konkursā. Pieņemšana bija ļoti silta un sirsnīga. Pie kafijas aprunājām manu dzīvi pēc manas uzvaras konkursā «Miss Latvia 2016», un es sapratu, ka mana dzīve patiešām ir mainījusies. Es nekad nevarētu iedomāties, ka manos 18 gados apsveikšu latviešus neatkarības dienā Šveicē, došu neskaitāmas intervijas Latvijas medijiem, mani uzrunās jaunas meitenes un teiks, ka esmu viņām piemērs, lai pilnveidotu sevi, uzstāšos uz skatuves visprestižākajā skaistumkonkursā, kuru skatījās liels cilvēku skaits, un būšu pozitīvi pārsteigta, kad piezemēšos Latvijā, - aģentūras «Miss and Mr Latvia» pārstāvis sagaidīs mani jau pie lidmašīnas un lidostā mani gaidīs atbalstītāji, ģimene un draugi. Es, godīgi, necerēju sajust tik lielu atbalstu no sponsoriem, privātpersonām un apkārtējiem - tas viss iedvesmoja mani un lika lepoties ar Latviju un latviešiem!»

Aplūko foto, kā Lindai veicās ASV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu