Zemītis: vētrainās jaunības dēļ manai sievai ir daudz ko nācies piedot

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Viens no Latvijas izcilākajiem akustiskās ģitāras meistariem Kaspars Zemītis, lai arī apprecējies agrā jaunībā, spējis izveidot ilgu un laimīgu laulību. Viņš ar savu sievu ir kopā joprojām, un abi spējuši pārdzīvot pat tik stereotipizēto «četrdesmitgadnieku krīzi». Vaicāts, kāds ir viņa attiecību noslēpums, Kaspars Zemītis atklāj, ka bez mīlestības jūtām, kas abus vadīja laulības sākumā, pāris izjūtot dziļu atbildību viens pret otru.

Ģitāras virtuozs neslēpj, ka viņa mīlestības definīciju veido atbildība pret sievieti, kas viņam ir dzemdējusi trīs dēlus, cēlusi un joprojām ceļ sarežģītos dzīves brīžos, ticējusi viņam un spējusi piedot. «Tici man, runājot par manu vētraino jaunību, viņai ir bijis pietiekoši daudz ko man piedot,» atklāts ir Kaspars Zemītis. Piebilstot, ka viņaprāt tieši tāda ir mīlestības būtība, kas ir daudz plašāka par divu jaunu cilvēku iemīlēšanos. Turklāt Kaspars ir pārliecināts, ka bieži vien netiek pienācīgi novērtēts, kā gudra un mīļa sieviete spēj celt savu vīrieti.

Kaspars Zemītis jau ceturtdien interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» viesosies kanālā 360TV. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš atklās, ka pirms studijām Mūzikas akadēmijā un maģistra grāda iegūšanas klasiskajā ģitārspēlē mācījies spēlēt klarneti, kā arī saksofonu un pat ieguvis tehniķa - mehāniķa izglītību. Trīs dēlu tēvs atzīs, ka pirmo reizi, kļūstot par tēvu, bijis ļoti pārbijies un ka īstu vīrieti raksturo labas manieres, vārda turēšana un uzvalks.

Skaties juteklisko un atklāto sarunu ar izcilo akustiskās ģitāras meistaru Kasparu Zemīti ceturtdien, 15. decembrī, plkst. 22:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu