Kāds tu esi egoists? Ko par to stāsta tava horoskopa zīme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Mēs visi esam egoisti, tomēr neesam vienādi egoistiski. Vēlies uzzināt, kāds egoists esi tu?

Auni
Auni ir patiesi egoisma karaļi, jo tie gandrīz ikvienā lietā meklē savu izdevīgumu. Auniem parasti primārās ir to intereses un to viedoklis. Tomēr Aunu egoisms nav ļauns, tie vienkārši vēlas realizēt savus mērķus.

Vērsis
Vērši drīzāk ir narcisi, nevis egoisti. Kaut arī nelielu daļu egoisma tie saglabā pilnīgi visā, tomēr to egoisms iekļaujas saprātīgās robežās un parasti netraucē ne saziņai, ne arī attiecībām.

Dvīņi
Dvīņi bieži mēdz būt pārāk pašpārliecināti un nevis egoistiski. Dvīņi domā, ka zina visu par cilvēkiem un pasauli, kaut reizēm tā ir tikai daļa no to lomas vai tēla. Tomēr reizēm to patmīla var pārvērsties par egoismu, un tad Dvīņi sāk lemt ne tikai par sevi, bet arī par citiem.

Vēži
Vēžiem neeksistē citu cilvēku garastāvoklis. Ja Vēzim ir labs garastāvoklis, tad viss ir labi, bet ja slikts, tad tam jābūt sliktam arī visiem apkārtējiem. Šāda egoisma izpausme nav ne pati labākā, ne arī pati sliktākā.

Lauvas
Lauvas ir dzimuši egoisti ar Saules sistēmas lieluma ego. Lauvas domā domā ka ir visneatvairāmākie un visgudrākie. Taisnību sakot, tā nereti arī ir, tomēr visbiežāk Lauvas sevi vairākkārtīgi pārvērtē.

Jaunavas
Jaunavas egoisma ziņā ir viena no zodiakālā horoskopa patīkamākajām zīmēm. Jaunavas labāk nekā citi spēj paskatīties uz sevi no malas un arī labāk spēj sevi savaldīt. Reizēm gan Jaunavas ierobežo savu egoismu izdevīguma dēļ.

Svari
Svari mīl savu laiku, un citu cilvēku plāni tos maz interesē. Svari domā, ka citiem vienmēr jābūt laikam, lai tiem palīdzētu, un atrunas Svari uztver visai sāpīgi.

Skorpioni
Neaprakstāmi egoisti, kuri savā egoismā neatpaliek no Auniem, varbūt pat pārspēj tos. Skorpioni bieži uzskata, ka viss šajā pasaulē pieder tikai tiem, tajā skaitā arī apkārtējo laiks, uzmanība un mīlestība.

Strēlnieki
Strēlnieki ir visai nepatīkami egoisti, tie mīl sevi reklamēt un paspilgtina detaļas. Nereti Strēlnieki sev pieraksta svešas uzvaras, bet tas spēj aizskart. Strēlnieki arī neizceļas ar īpašu izpalīdzīgumu.

Mežāži
Ja Mežāzis sev uzstāda mērķi, tad to noteikti realizē. Mežāžiem eksistē tikai savi mērķi un tikai savas intereses. Šāds egoisms ir ļoti noderīgs tajā, kas attiecas uz panākumiem, bet ne attiecībām. Turklāt to nav iespējams izārstēt.

Ūdensvīri
Ūdensvīri līdzinās Dvīņiem – tie patiesi tic, ka patiesība vienmēr ir viņu pusē. Nereti tā tas arī ir, jo Ūdensvīri ir erudīti un gudri. Tomēr, lai saglabātu apkārtējo cieņu, Ūdensvīriem vajadzētu sevi nedaudz apvaldīt strīdoties.

Zivis
Zivis ir jūtīgas un emocionālas, un tādēļ to egoisms izpaužas mīlestībā. Zivis dievina uzmanību, un tādēļ tās cenšas, lai visu skati un uzmanība tiktu vērsti uz tām. Arī Zivju partneris nav nekāds izņēmums, tomēr to mīkstina tas apstāklis, ka Zivis atdara tieši ar to pašu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu