Neticēsi, ar ko vislabprātāk brauc jaunais F-1 čempions

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/nicorosberg

Jaunizceptais F-1 pasaules čempions Niko Rosbergs, kurš savā profesionālajā darbībā pārstāv Mercedes-AMG komandu, arī privātajā dzīvē paliek uzticīgs trīs staru zvaigznes zīmolam. Kā vēsta vācu AutoBild, viņa garāžā cita starpā ir GLK, C63 AMG, SLS AMG rodsters, G-Klase un ML ar bērnu sēdeklīti.

Citiem vārdiem, pārvietošanās iespēju Rosbergam netrūkst, un tomēr viņa mīļākais auto ir gaiši zils Mercedes-Benz 280 SL Pagode. Ne velti tikai šis auto (kā arī pāris ierakstos - kanāla RTL dāvināts rotaļu mersedess) ir izpelnījies vietu sportista Instagram kontā. Tur Rosbergs redzams, baudot izbraucienu Monako ielās vai arī mašīnu mazgājot.

Salīdzinājumam, nepaklausīgais komandas biedrs Lūiss Hamiltons, kuram kopš 2016.gada sezonas pēdējā posma Abū Dabī ir saķeršanās ar Mercedes-AMG Petronas vadību, savā Instagram ir krietni vien atklātāks, turklāt nav tik liels zīmola patriots kā Rosbergs (skat. resursus).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu