Ieskaties, kā Miss un Mr. Latvija 2016 klājās Cīrihē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas goda konsuls Šveicē Mr. Ragners Granelli izteica piedāvājumu Miss un Mr. Latvijai sveikt latviešus, kuri dzīvo Šveicē. Linda un Matīss ar prieku pieņēma uzaicinājumu un 17.novembrī devās uz Cīrihi. Tajā pašā vakarā Lindai un Matīsam jau bija oficiālā pieņemšana Latvijas Republikas konsulātā. Goda konsuls Mr.Granelli ļoti sirsnīgi un silti uzņēma Latvijas skaistāko pāri savā ofisā.

Latvijas neatkarības proklamēšanas dienas svinības Latvijas goda konsuls rīko katru gadu ar lielu atbildību un krāšņumu. Šajā vakarā latvieši pulcējas zālē pašā Cīrihes vecpilsētas centrā, lai vienā vakarā būtu kopā ar visiem latviešiem visā pasaulē un sajustu mūsu tautas vienotību.

Mis un Misters Latvija uzrunāja latviešus un apsveica klātesošos. Runa bija īsa, bet silta, patriotiska un lika atcerēties par draugiem, radiem un vecākiem, kuri dzīvo Latvijā. Latvieši, kuri dzīvo Šveicē, ar prieku sagaidīja Latvijas skaistāko pāri un uzmanīgi uzklausīja viņu runu. Pēc noslēguma teikuma «Dievs, svētī Latviju!» visi vienoti dziedāja Latvijas valsts himnu.

Vakars bija jautrs un draudzīgs - Miss un Mr. Latvija sajuta bezgalīgu siltumu un atbalstu no tautiešiem, un vēlāk Miss Latvija 2016 teica, ka brauc uz Miss World ar jauniem spēkiem un iedvesmota uzvarēt, kas, protams, nav tik viegli, bet viņa zina, ka, būdami vienoti, esam liels spēks! Linda ar Matīsu sajuta to un pārstāvēs mūsu Latviju ar vien lielāku godu un atbildības sajūtu Miss World 2016 un Mr. International 2016 konkursos.

Foto: publicitātes

Nākamajā dienā Linda un Matīss brokastoja 36. stāvā, Mākoņos - tā saucas bārs 130 m augstumā: visa Cīrihe bija pie Miss un Mr. Latvijas kājām. Šveicē jau var sajust Ziemassvētku gaisotni... tas Lindai un Matīsam bija pārsteigums, bet ir jauki jau iepriekš sajust brīnumu pilno Ziemassvētku atmosfēru. Vēlāk Linda un Matīss apskatīja Marka Šagāla darbus Fraumünster baznīcā, kā arī māju, kur gadu pirms Krievijas Oktobra revolūcijas dzīvoja Ļeņins.

Svētdien bija iespaidu pilna diena - Linda un Matīss devās uz 2501 m augsto Säntis kalnu - tagad visa Šveice bija pie Lindas un Matīsa kājām. Laiks bija burvīgs, savvaļas putni, kuri dzīvo šajā augstumā, no rokām ēda maizi, sniegs un saule padarīja skatu pasakainu un neaizmirstamu. Apciemojot ar savu īpašo arhitektūru slaveno pilsētiņu Appenzell, Linda un Matīss secināja, ka Šveice ir pasakaina zeme un viņi noteikti tajā vēlas atgriezīsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu