Horeogrāfe Liene: katru dienu pieminu savu aizgājušo vīru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirms sešiem mēnešiem trīsdesmit piecus gadus vecā profesionālā dejotāja, «Cabaret» horeogrāfe un kādreizējā TV šova «SuperBingo» vadītāja Liene Stepena (ex Bērziņa) aizsaulē aizvadīja savu mīļoto vīru, bērna tēvu - Igoru Kapustinu (43). Kā šobrīd jūtas un dzīvo Liene?

Skatuves gaismu mākslinieka, Spēlmaņu nakts laureāta un Tallinas Krievu drāmas teātra tehniskā direktora Igora sirds pārstāja pukstēt 20. maijā, pēc smagas slimības, kura netika uzveikta. Bez mīļotā vīrieša palika Igora ģimene - sieva Liene, meita Darja un Lienes dēls no iepriekšējām attiecībām - Daniels.

Izdevumam «Kas Jauns» izdevās satikt simpātisko dejotāju, kura arī nedaudz atklāja par šī brīža dzīvi - dzīvi bez Igora.

«Ir pagājis ļoti neilgs laiks. Īstenībā tas velkas ļoti ilgi. Jā, laiks rit lēni. nezinu, kāpēc tāda sajūta... Vienalga katru dienu domāju un pieminu viņu. Tādā gaišā sajūtā, ar prieku. negribas sevī ielaist skumjas un grūtumu. (...) lai gan kopā bijām desmit gadus un pēc sajūtām šķiet, ka tas ir neilgs laiks, no otras puses, liekas - ļoti daudz piedzīvots. Viss ir bijis, daudz esam paspējuši izdarīt ļoti īsā laika posmā. Citi to neizdzīvo visa mūža garumā. (...) Arī ar bērniem ir viss izrunāts, un viss ir kārtībā. Nav negatīvu izjūtu,» par šī brīža emocijām runā Liene.

Foto: privātais arhīvs

Vairāk lasi šīs nedēļas izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu