Īstas sievietes baušļi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Katram ir savs viedoklis par to, kas ir vai nav īsta sieviete. Skaidrs ir viens, katram ir sava taisnība un nekad nenāk par sliktu uzzināt vēl kāda domas. Lasi, kāds ir šis viedoklis par īstas sievietes baušļiem.

Īsta sieviete nedzenas pēc laimes
Īsta sieviete vispār ne pēc kā nedzenas. Skriešana pakaļ laimei ir pats populārākais un pats muļķīgākais sporta veids. Mēs visi kaut kur skrienam, kāds uz gaišo nākotni, cits uz rītdienu, bet vēl kāds cits uz algas dienu. Īsta sieviete ar to nenodarbojas. Īsta sieviete peld pa dzīvi un vienmēr atrodas šodienā. Tāpēc ka šī diena ir visinteresantākais un svarīgākais, kas aizņem īstas sievietes uzmanību. Protams, īstai sievietei ir arī plāni nākotnei, bet tāpēc viņa neatliek savu dzīvi uz rītu. Šāda sieviete negaida, ka īstā dzīve sāksies tad, kad viņa beidzot tiks vaļā no liekā svara vai kad baltā zirgā atjās viņas princis. Īsta sieviete dzīvo tagad!
Būt par sievieti ir privilēģija, un viņa to saprot.
Īsta sieviete ļoti nopietni izturas pret faktu, ka viņa ir piedzimusi kā sieviete. Viņa tajā saskata īpašu vērtību. Viņa ne vienkārši apzinās, ka ir sieviete, viņa arī jūtas kā sieviete. Priekš viņas tas nav pārbaudījums vai smags darbs, ko vajag vienkārši pieņemt. Priekš viņas tā ir dāvana un likteņa sūtīta svētība. Īsta sieviete kultivē sevī patiesu sievišķību, gan ārēji, gan arī iekšēji.

Īsta sieviete dzīvo savā tempā
Kad jūs dzīvojat pārāk lēni, jums nav sajūtas, ka tā ir dzīve. Kad dzīvojat pārāk ātri, jūs nespējat sajust dzīvi. Katrai sievietei ir savs dzīves temps. Īsta sieviete to labi zina un dzīvo saskaņā ar to. Viņa pati regulē savu slodzi un tādējādi nosaka tempu tai apkārt esošajiem apstākļiem. Īsta sieviete dzīvo tā, lai varētu izdarīt to, ko tā vēlas, un tā, lai nepazaudētu dzīves garšu. Tās darbībā galvenais nav veikto kustību skaits, bet gan aprēķinu precizitāte, un apziņa, ko viņa dara un kāpēc.

Īsta sieviete sev ir pirmajā vietā
Un tas nebūt nenozīmē, ka viņa ir egoiste, neiejūtīga, vienaldzīga vai ciniska. Vienkārši viņa saprot, ka aiz pārāk lielas vēlmes nodarboties ar citu cilvēku dzīvēm slēpjas bailes dzīvot savu dzīvi. Īstu sievieti interesē viņas pašas dzīve. Tā nekad nezaudē savas telpas vērtības izjūtu. Tomēr īsta sieviete ir spējīga atbalstīt, palīdzēt un piedalīties arī citu cilvēku dzīvē. Viņa nesaka «jā», ja viņas sirds saka «nē». Tā vienmēr uzklausa sevi un uzticas savām jūtām.

Īstai sievietei nav svarīgs sabiedrības viedoklis
Īstai sievietei nav svarīgi, ko par to domā sabiedrība. Lai citi uztraucas - precēta vai nav precēta, normāli vai nav normāli, viena vai ne viena. Īsta sieviete seko saviem orientieriem, pati tos izdomā un pati tos realizē. Un ja tie neierakstās citu cilvēku standartos, tad viņu tas ne īpaši uztrauc. Īsta sieviete ļauj citiem to vērtēt tā, kā tiem to gribas. Īsta sieviete labi apzinās, ka ir neiespējami patikt visiem un ka ir muļķīgi pēc tā tiekties. Īsta sieviete strādā ar sevi, bet ne jau tāpēc, lai izpelnītos kāda novērtējumu. Īsta sieviete to dara tāpēc, ka mīl sevi.

Īsta sieviete ir pāraugusi savu «labo meitenīti»
Labā meitenīte ir vecāku lolojums. Viņai ir tikai viens uzdevums, un tas ir patikt apkārtējiem. Patikt pat tad, kad personīgās vēlmes tam pretojas. Labā meitenīte dzīvo pēc principiem «man ir jādara tas» un «es nedrīkstu darīt to». Šī labā meitenīte reti kad sev jautā, ko tā vēlas patiesībā. Īsta sieviete ir pametusi šo labās meitenītes tēlu, kā arī pametusi pastāvīgo dzīšanos pēc atzīšanas un uzslavām. Tas gan nenozīmē, ka īstai sievietei ir vienalga, kā to novērtē, vienkārši viņa vairs nevienam neko nepierāda, īpaši, ja tas kaitē pašai sev. Pret saviem trūkumiem īsta sieviete izturas racionāli, viņa zina, ka tie ir, bet viņa tos nedramatizē. Īsta sieviete tos īpaši neslēpj un arī neizliek vispārējai apskatei.

Īsta sieviete nedramatizē savas dzīves smagumu
Redzot īstu sievieti, nepateiksi, ka tā cīnās par izdzīvošanu, dienām un naktīm pelna naudu, mazgā, tīra, vāc, rūpējas par vīru un bērniem. Nekad nepadomāsi, ka tā ir nomocījusies, taisot remontu vai strādājot pa dārzu. Pat tad, kad īsta sieviete tiešām ir ļoti noslogota, tā atrod laiku, lai atjaunotos un labi izskatītos. Īsta sieviete netēlos no sevis upuri, jo labi apzinās, ka apstākļi veidojas ne paši no sevis, bet gan no viņas attieksmes pret tiem.

Vientulība īstai sievietei ir dāvana
Savus vientulības periodus, nu protams, ja tādi ir, īsta sieviete ļoti mīl un novērtē. Īsta sieviete nealkst iesaistīt savā dzīvē gadījuma cilvēkus un vīriešus tikai tāpēc, lai nepaliktu vienatnē ar sevi. Būt vienatnē ar sevi viņai ir svētība. Tas ir labākais laiks, lai atjaunotos un piepildītu savu dzīvi ar mieru un dziļumu. Īsta sieviete ir interesanta pati priekš sevis un tā izbauda vientulību.

Īsta sieviete vienmēr mīl savu vecumu
Īsta sieviete dzīvo savu īsto, patieso vecumu un izmanto visas tā priekšrocības. Īsta sieviete nemēdz sev stāstīt, ka šajā viņas vecumā kaut ko jau ir par vēlu darīt vai vēl ir par agru kaut ko darīt. Šāda filozofija noder tikai tiem, kuri izmanto savus gadus, lai slēptu savas iekšējās bailes. Īsta sieviete var visu un jebkurā vecumā. Un tieši tāpēc viņai nav un nekad nebūs nožēlas par to, ka kaut ko tā nav paspējusi. Tas nenozīmē ka īsta sieviete nerūpējas par sevi un necenšas izskatīties labi, bet viņa arī necenšas būt jaunāka nekā ir un tēlot to, kas viņa bija pirms 20 gadiem. Īsta sieviete zina, ka katrā vecumā ir savs skaistums, šarms un seksualitāte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu