Teikā aizturēts vīrietis, kurš saviem kaimiņiem iedvesis bailes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Kārtības sargi trešdien Teikā aizturējuši vīrieti, kurš saviem kaimiņiem iedvesis bailes, portāls TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Trešdien RPP Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Teikā, kur kādā daudzdzīvokļu namā izcēlies konflikts starp vairākiem kaimiņiem. Ierodoties notikuma vietā, policisti apskatīja ēkas koplietošanas telpas. Vienā no tām viņi pamanīja iereibušu vīrieti, kurš kārtības sargiem apgalvoja, ka visi viņa kaimiņi esot noziedznieki.

Telpu apskates laikā pie policistiem vērsās vairāki kaimiņi, kuri norādīja uz iereibušo vīrieti un pastāstīja, ka viņš pirms policijas ierašanās esot spēris pa viena dzīvokļa durvīm un lamājies ar cieņu aizskarošiem vārdiem. Kaimiņi izteica bažas par savu drošību, jo visi no viņa baidās.

Sarunas laikā pie policistiem pienāca vēl viena sieviete, kura arī norādīja uz iereibušo vīrieti un pastāstīja, ka tas viņas nepilngadīgajam dēlam liedzis apmeklēt koplietošanas tualeti, kā arī apsaukājis puisi par muļķi un mērkaķi. Sieviete izteica vēlmi par notikušo rakstīt iesniegumu.

Policistu klātbūtnē 50 gadus vecais vīrietis turpināja konfliktēt ar kaimiņiem, lietojot cieņu aizskarošus vārdus un izteicienus.

Agresīvais kaimiņš tika aizturēts un nogādāts dežūrdaļā. Viņam veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā un konstatēts, ka vīrietis ir 1,01 promiles reibumā. Agresīvajam vīrietim noformēts administratīvo pārkāpumu protokols par sīko huligānismu un piespriests 100 eiro naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu