Ar ko sievu krāpis Ojārs Rubenis?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā, 17.novembrī plkst. 22.00, interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» kanālā 360TV viesosies žurnālists, leģendārā TV raidījuma «Labvakar!» veidotājs un Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš atklās, ka recenzija par pirmo viņa veidoto TV raidījumu bijusi totāli iznīcinoša, bet uz jautājumu - ar ko esi krāpis sievu? - viņš godīgi varot atbildēt: ar Jāni Šipkēvicu, Edvīnu Inkēnu, Haraldu Apogu un citiem «Labvakar!» puišiem.

Vaicāts, vai arī šobrīd «Labvakar» veidotāji sazinās savā starpā un mēdz satikties, Ojārs atklās, ka gluži katru rītu puiši vairs reizē neceļas un neguļas. Taču viņš zina, ka var jebkurā brīdi piezvanīt šiem cilvēkiem un viņu sapratīs. «Turklāt mums ir svēts likums, ka katru gadu tieši 18. novembrī visi sanākam kopā, un ik reizi kāds cits no mums rīko vakariņas. Šogad ir Jāņa Šipkēvica kārta,» atklās Ojārs Rubenis.

Tāpat sarunā viņš atzīs, ka teātrim jāskar gan prāts, gan sirds, gan arī vieta zem jostasvietas. Ļaujot ieskatīties arī savas privātās dzīves aizkulisēs, Ojārs neslēps, ka savu nākamo sievu saticis jau 1. klasē, kad raustījis viņu aiz bizēm un sitis ar lineālu, bet pēc laulībā nodzīvotiem 40 gadiem varot atzīt, ka 99% viņu attiecību veiksmes esot tieši sievas nopelns.

Iepazīsti leģendāro Atmodas laika žurnālistu jau rīt, 17.novembrī, plkst. 22:00 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu