Jaunieši Imantā jūtas kā «gangsteri» – par konfekti cigaretes vietā uzbrūk meitenei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Humora izjūta ielu huligāniem laikam nav stiprā puse. Pieprasītās cigaretes vietā kāda jauna meitene sniegusi vīrietim konfektes, par ko dabūjusi ciest. Imantas kauslis, pateicoties kādam aculieciniekam, aizturēts.

Pirmdien Rīgā, Zentenes ielā, divi jauni vīrieši uzbrukuši piecpadsmitgadīgu pusaudžu bariņam – puisim un divām meitenēm. Lamāšanos un sišanu pamanījis kāds aculiecinieks un izsaucis policiju, un, kā izrādās, pat ļoti pamatoti un laikus, jo vīrieši tīņiem agresīvā formā prasījuši cigaretes. To vietā jaunieši viņiem piedāvājuši konfektes.

Policijas pārstāvji uzsver: tieši tādēļ, ka cilvēki nepalika vienaldzīgi, šis noziegums nepaliks neatklāts un vainīgie saņems, ko pelnījuši.

Abi aizturētie bijuši smagā alkohola reibumā un iecirknī uzvedušies bravūrīgi. Pārāk lecīgus kadrus ātri izārstē apcietinājums, jo tur līdzīgu varoņu ir ne mazums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu