Itālija Trampa dēļ piedāvājusi patvērumu aktierim Robertam de Niro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas pilsētiņa Ferazano piedāvājusi patvērumu slavenajam Holivudas aktierim Robertam de Niro, kurš iepriekš bija solījis Donalda Trampa uzvaras gadījumā Amerikas Savienotās Valstis pamest, raksta «Daily Mail».

Populārais aktieris iepriekš Donaldu Trampu asi kritizējis un apsaukājis par nelgu, cūku un idiotu. Pirms vēlēšanām viņš publiski pauda vēlmi Trampam «sadot pa seju». De Niro arī bija paziņojis, ka nevēlētos palikt ASV Trampa uzvaras gadījumā.

Ferezano pilsēta Itālijas dienvidos ir vieta, no kuras savulaik cēlušies de Niro vecvecāki, tāpēc pilsētas vadība aicinājusi aktieri atgriezties vecvecāku dzimtenē un piedāvājusi viņam patvērumu.

«Ja pēc Trampa vilšanās viņš vēlas rast šeit patvērumu, mēs esam gatavi viņu uzņemt,» teica pilsētiņas mērs Antonio Cerio.

Oskarotā de Niro vecvecāki no Itālijas emigrēja 1890. gadā.

Pēc Trampa uzvaras de Niro jokojot norādīja uz iespēju, ka uz Itāliju tiešām varētu pārcelties. Savukārt savus draudus par sišanu Trampam viņš atsauca. «Es nevaru to darīt tagad [sist Trampam], viņš ir prezidents. Un man viņš šajā amatā jārespektē,» teica aktieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu