Kā Linda Kinca gatavojas «Miss World 2016» konkursam Vašingtonā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotografs: Ērikas Biters un Arvis Ertmanis

Līdz «Miss World 2016», kas šogad notiks Vašingtonā, ir atlikušas 33 dienas. Mūsu Miss Latvija 2016 Linda Kinca cītīgi gatavojas tam, lai visa pasaule redzētu, ka mazā Latvija ir liela ar saviem skaistajiem, gudrajiem un talantīgajiem cilvēkiem.

23.jūlijā starptautiskā žūrija kronēja Lindu Kincu par Miss Latvija 2016, no šā brīža Linda sāka cītīgi gatavoties visprestižākajam pasaules konkursam. Linda četras reizes nedēļā sporto «People fitnesā», lai viņas ķermenis un gars būtu stipri un gatavi visiem «Miss World» izaicinājumiem, jo četru nedēļu laikā visskaistākās meitenes no visas pasaules izies cauri dažādiem konkursiem, kā sportiskiem, kur sacentīsies vieglatlētikā un peldēšanā, tā arī intelektuāliem. Linda seko visiem starptautiskajiem notikumiem politikā un kultūrā. Miss Latvija dara visu iespējamo, lai Latvijas tauta lepotos ar savu pārstāvi pasaules arēnā.

Latvijas talantīgā dizainere Agnese Eiduka šuj Lindai ekskluzīvu vakarkleitu grandiozajam finālam 18.novembrī Vašingtonā. Mūsu Linda noteikti būs neatvairāma.

Linda kopā ar Nacionālā baleta solisti Zani Teikmani gatavo priekšnesumu talantu šovam «Miss World» ietvaros. Tā būs deja... neaizmirstama deja!

Viens no svarīgiem «Miss World» noteikumiem ir, lai visas kandidātes nodarbotos ar sociāliem projektiem. Mūsu Linda ļoti mīl dzīvniekus un mēģina pievērst sabiedrības uzmanību pamestiem dzīvniekiem. Linda ir dzīvnieku patversmes «Ulubele» biedre, viņa ved pastaigās un socializē suņus, kuri vēlas atrast saimniekus un draugus uz visu mūžu.

Lindai ir ļoti saspringts dienas grafiks, viņa vēl mācās 12. klasē, gatavojas eksāmeniem, kā arī piedalās dažādos pasākumos. Miss Latvija 2016 bija uzaicināta kā viešņa darījumu cilvēku saietā «Starptautiskais forumu konsorcijs», kā viešņa skaistumkonkursā «Miss Dimanta Foto», kā žūrijas locekle skaistumkonkursā «Mis un Mr. Gulbene 2016», kā viešņa Johnny Salamander jubilejas koncertā, žurnāla «Lete» atklāšanā. 18.novembrī Miss Latvija kopā ar Mr. Latvija 2016 Matīsu Pastaru Cīrihē uzrunās un apsveiks latviešus, kuri dzīvo Šveicē, Latvijas Neatkarības dienā. Protams, Linda regulāri piedalās dažādās fotosesijās un sniedz intervijas Latvijas presei.

Lidojot uz Cīrihi un Vašingtonu, Lindai Rīgas lidosta nodrošināja atpūtu Rīgas lidostas VIP Lounge, kur viņa var nobaudīt mierīgu atmosfēru, atpūsties un sagatavoties lidojumiem.

Aģentūra «Miss and Mr Latvia» izsaka dziļu pateicību visiem atbalstītājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu