Likvidē politisko partiju «Daugavpils atdzimšana»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Likvidēta Daugavpilī reģistrētā politiskā partija «Daugavpils atdzimšana», šāda informācija šodien publicēta oficiālajā laikrakstā «Latvijas Vēstnesis».

(Pievienota 4.rindkopa.)

No partijas «Daugavpils atdzimšana» saraksta 2013.gada pašvaldību vēlēšanās Daugavpils pilsētas domē tika ievēlēts Jurijs Zaicevs. Par minēto sarakstu vēlēšanās savas balsis atdeva 1322 cilvēki jeb 5,58% balsstiesīgo.

Partija «Daugavpils atdzimšana» tika reģistrēta 2009.gadā, un tā paša gada pašvaldību vēlēšanās Daugavpilī ieguva tikai 0,92% vēlētāju balsu, kas bija viens no zemākajiem rādītājiem starp tiem politiskajiem spēkiem, kas piedalījās vēlēšanās.

Viens no partijas dibinātājiem un līderiem Igors Golubevs aģentūrai LETA pastāstīja, ka partijas slēgšana lielā mērā ir saistīta ar atsevišķu personu negodprātīgu rīcību, vairāku dokumentu pazušanu savulaik un beigu beigās ar tiesas spriedumu par partijas slēgšanu. Plašāku informāciju par personām, kas vainojamas negodprātīgā rīcībā un kas saistītas ar pazudušajiem dokumentiem, Golubevs sniegt nevēlējās.

Iespējamajiem kreditoriem prasījumi jāpiesaka trīs mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas «Latvijas Vēstnesī», tos nosūtot uz likvidējamās politiskās partijas «Daugavpils atdzimšana» juridisko adresi: Jelgavas ielā 38, Daugavpilī, LV-5404.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu