Jūrmalas domes ZZS deputāti par mēra kandidātu lems pēc pārrunām ar citām partijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Jūrmalas pilsētas domes Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputāti par mēra kandidāta izvirzīšanu lems pēc pārrunām ar citām domes partijām, aģentūrai LETA pastāstīja domes deputāts Jānis Lediņš (ZZS).

ZZS deputāti šodien tikās, lai pārrunātu tālāko rīcību. Lediņš pastāstīja, ka ZZS deputāti nolēma vest pārrunas ar pārējo partiju pārstāvjiem un «amatus dalīs pēc tam». Šobrīd deputāti nevienu kandidātu priekšsēdētāja amatam vēl nevirza.

«Mēs nākamo nedēļu laikā runāsim ar katru partiju atsevišķi par darāmiem darbiem un virzieniem un tad arī lemsim par personālijām,» pauda Lediņš.

Jau ziņots, ka pēc Jūrmalas mēra Gata Trukšņa (ZZS) gāšanas no amata domes priekšsēdētāja pienākumus pildīs Rita Sproģe, kura nākotnē pati labprāt kļūtu par pilsētas priekšsēdētāju.

Sproģe pastāstīja, ka vadīs pašvaldību līdz brīdim, kad tiks izraudzīts jauns domes vadītājs. Viņa arī norādīja, ka labprāt kļūtu par domes priekšsēdētāju, ja deputāti tā lems un viņai paudīs savu atbalstu.

Domes deputāte Iveta Blaua (V) pastāstīja, ka tuvākajā laikā tiek plānota tikšanās astoņiem domes deputātiem, kuri domē nepārstāv ZZS, bet vēl nav zināms laiks, kad šī tikšanās varētu notikt.

Arī no partijas «Tev, Jūrmala» ievēlētais domes deputāts Mārtiņš Stulpiņš pauda, ka astoņi deputāti, kuri nepārstāv ZZS, plāno runāt par iespējamiem plāniem, bet nekas konkrēts vēl nav sarunāts.

Domes deputāts Boriss Doņņikovs (S) atklāja, ka šodien «Saskaņas» deputātiem ir paredzētas tikšanās ar divām deputātu grupām, bet nevēlējās stāstīt, kuras ir šīs deputātu grupas. Tomēr piebilda, ka vēl nav zināms ne laiks, ne vieta, kur tikšanās varētu notikt.

Savukārt Gunta Liepiņa, kura Jūrmalas pilsētas domē pārstāv «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK, pastāstīja, ka gaida, kad ZZS organizēs tikšanos un uz to aicinās arī citus deputātus. Viņa teica, ka deputāti patlaban gaida ZZS piedāvājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu