Iereibis jaunietis iekāpj auto un prasa šoferim viņu pavest… Tālāk sākas īsts trilleris!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Patiesi nepatīkamā situācijā Iļģuciemā iekūlies kāds stūrētājs – viņš sastapies ar pamatīgi apreibušu un ļoti nekaunīgu jaunieti, kurš iedomājies, ka jebkurš no garāmbraucējiem var kļūt par viņa personīgo taksometru.

Vakar vakarā Iļģuciemā risinājušies patiesi satraucoši notikumi un kāds autobraucējs piedzīvojis adrenalīna pārpilnus mirkļus. Viņa automašīnā negaidīti iekāpis kāds šaubīgs tipāžs un prasījis mazliet pavest.

Tā kā nekaunīgais tipiņš nav raisījis nekādas draudzīgas jūtas, autobraucējs pavēlējis viņam izkāpt no auto, taču vīrietis nav piekāpies. Viņš uzstājīgi lūdzis, pieprasījis un pierunājis autobraucēju, līdz viņš piekritis, cerībā, ka izlīdzot viņam tomēr izdosies tikt vaļā no nekauņas. Pēc īsa brauciena automašīna ar abiem vīriem nonākusi Vaidelotes ielā. Nelūgtais pasažieris izkāpis, taču - kopā ar šofera mobilo telefonu.

Vīrietis sapratis, ka viņam dotas tikai pāris minūtes, lai panāktu garnadzi, tādēļ viņš strauji apgriezis auto un devies uz tumšo iekšpagalmu, kurā paspējis panākt jaunieti. Pieķertais ļaundaris atteicies atdot telefonu un abu vīriešu starpā sācies kautiņš.

Par laimi, to izšķīrušu pāris drosmīgi aculiecinieki, jo pēc pāris veiksmīgiem un precīziem sitieniem, auto stūrētājam jau bija nepieciešama mediķu palīdzība. Uz notikuma vietu izsaukti operatīvie dienesti, cietušais, sirēnu skaņu pavadīts, nonācis slimnīcā, bet uzbrucējs saslēgts roku dzelžos un nogādāts policijas iecirknī. Ja policistiem izdosies pierādīt vīrieša vainu, ļaundarim var nākties atbildēt pat pēc trīs krimināllikuma pantiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu