Keita Mosa izveidojusi modeļu aģentūru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Britu supermodele Keita Mosa šomēnes atklās savu modeļu aģentūru.

«Es negribu strādāt tikai ar glītiem cilvēkiem. Es gribu radīt zvaigznes,» par savu jauno biznesu sacīja 42 gadus vecā Mosa, kurai ir gandrīz 30 gadu pieredze modes industrijā. «Es gribu koncentrēties uz karjeras menedžmentu, nevis vienkārši vadīt modeļu aģentūru. Es vēlos piesaistīt cilvēkus, kuri grib dziedāt, dejot un būt aktieri.»

Mosa nesen pameta aģentūru «Storm», kas viņu pārstāvēja kopš 14 gadu vecuma.

Mosas jaunajai aģentūrai ir mājaslapa, kurā pagaidām apskatāma tikai viena Mosas fotogrāfija. Tai izveidots konts sociālajā tīklā «Instagram», kas otrdienas pusdienlaikā jau bija ieguvis 258 tūkstošus sekotāju.

Mosa ir starp pasaulē slavenākajām modelēm. Viņa uz modes žurnāla «Vogue» vāka pozējusi vairāk reižu nekā jebkura cita modele.

Taču viņas karjera nav iztikusi bez skandāliem. 2005.gadā atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās izskatījās, ka Mosa šņauc kokaīnu. No sadarbības ar viņu atteicās tādi zīmoli kā «Burberry» un «Chanel».

Biznesa žurnāls «Forbes» aprēķinājis, ka Mosas bagātība ir ap simt miljoniem sterliņu mārciņu (118 miljoniem eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu