Skaistuma konkurss «Miss Dimanta foto»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē noslēdzās gadskārtējais «Miss Dimanta foto» un «Miss Scuba Latvia» konkurss. Konkursa «Miss Dimanta foto» finālā atklātā balsojumā pirmo vietu un galveno balvu ieguva Ingrīda Troiņikova no Krāslavas.

Viņa saņēma mecenāta, juveliera un dārgakmeņu eksperta Sergeja Aleksejeva jūgendstila estētikā veidoto kaklarotu no zelta, sudraba un dimantiem. Tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskā skaistuma konkursā «Miss Scuba», kas norisināsies novembrī Kota Kinbalu, Malaizijā, ieguva žūrijas favorīte Stefānija Jančevska no Valmieras.

Sociālo tīklu balsojuma Simpātiju balvu saņēma Jeļena Ivanova no Rēzeknes.
Foto: Publicitātes foto

Konkurss «Miss Dimanta foto» šogad norisinājās piekto gadu, tajā piedalījās 147 dalībnieces no deviņpadsmit Latvijas pašvaldībām – Kuldīgas, Ventspils, Tukuma, Jūrmalas, Siguldas, Balviem, Daugavpils, Bauskas, Krāslavas, Liepājas, Valmieras, Jelgavas, Madonas, Ogres, Rīgas, Rēzeknes, Cēsīm, Alūksnes un Gulbenes. Finālam pēc saņemto balsu daudzuma un žūrijas vērtējuma tika izvirzītas desmit dalībnieces.

Skaistuma konkurss «Miss Dimanta foto» aicina sievietes apzināties sevi un nebaidīties riskēt, pieņemt izaicinājumus un uzvarēt.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu