Noklausies jauno Arstarulsmirus dziesmu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas producents un izpildītājs Arstarulsmirus, kas iepriekš zināms kā Gustavo, pēc gandrīz trīs gadu pauzes publisko jaunu singlu «Mācos mācīties». Jaunais skaņdarbs ir pirmais vēstnesis no izpildītāja topošā albuma «Vēlējuma dziesmas», kuru plānots izdot nākamgad.

«Mēs dzīvojam tik ļoti dinamiskā laikmetā, ka arvien biežāk cilvēkam atklājas pavisam jaunas darbības jomas un līdz šim nebijušas profesijas. Šādos mainīgos apstākļos mācīšanās prasmes attīstīšana var pamatoti kļūt par dzīvesveida neatņemamu sastāvdaļu. Dziesma «Mācos mācīties» ir mans vēlējums ikvienam, kurš ir apņēmības pilns mācīties un apzināti turpina sevis izziņas procesu visa mūža garumā, meklējot inovatīvas izglītošanās pieejas,» par dziesmas tapšanas motivāciju stāsta Arstarulsmirus.

Dziesma «Mācos mācīties» ir izvēlēta par jaunās mācību satura platformas SOMA oficiālo identitātes muzikālo kompozīciju.

Iepriekš Arstarulsmirus muzicējis ar skatuves vārdu Gustavo, līdzšinējās karjeras laikā izdevis četrus soloalbumus, producējis grupas «Prāta vētra» albumu «Tur kaut kam ir jābūt» un sniedzis koncertus, kuros tika pulcēti desmitiem tūkstoši klausītāju. Gustavo bija ir viens no hip hop žanra celmlaužiem Latvijā, bet 2013. gadā paziņoja par projekta Gustavo noslēgumu. Tam sekoja darbs pie jauna materiāla, kas žanra ziņā raksturojams kā melodiskas, līdzi dziedamas dziesmas, kas saturiski pauž sirsnīgu, cieņpilnu attieksmi pret sevi, līdzcilvēkiem, kā arī tieksmi uz iekšēju pilnveidošanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu