Mazāko Seat krosoveru piedāvās par 16 tūkstošiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Seat

Tikai mēnesis ir pagājis kopš TVNET viesojās Šveicē, kur norisinājās Audi mazākā krosovera Q2 prezentācija, tomēr publiskajā telpā sāk parādīties pirmās ziņas, ka analogu automobili gatavo arī cits Volkswagen grupas uzņēmums Seat.

Seat klāstā jau uir viens krosovers un tas pazīstams kā Ateca. 2018.gadā tam piebiedrosies mazāka izmēra krosovers ar apmēram 4,2 metrus garu virsbūvi un tas visticamāk tiks kristīts par Arona. Tieši šādu vārdu spāņi nupat ir reģistrējuši un vēlas aizsargāt. Tas gan nenozīmē, ka Arona ir oficiālais gaidāmā krosovera nosaukums, taču varbūtība ir visai liela, raksta vācu AutoBild.de.

Seat Arona tirgū konkurēs ar tādiem auto kā Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka un gaidāmo Polo krosoveru. Tāpat tas būs lētāka alternatīva jaunajam Audi Q2, ar kuru abiem modeļiem ir kopīga tehnoloģiskā platforma.

Atšķirībā no Q2, kurš pieejams gan priekšpiedziņas, gan arī quattro piedziņas versijās, Arona esot iecerēts izlaist tikai ar vienas ass piedziņas opciju un ar krietni mazākiem skaitļiem cenu lapā. Mērķis esot Renault Captur cenu koridors un tas nozīmē, ka mazo Seat apvidnieku varēs iegādāties jau par 15 - 16 tūkstošiem eiro.

Tā kā Arona iznākšana no skapja jāgaida vēl apmēram divus gadus, modeļa dizains ir miglā tīts. Tiesa gan, spēcīga norāde uz krosovera ārējo dizainu būs jaunās paaudzes Ibiza, kas dienas gaismu ieraudzīs 2017.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu