Uzņēmums «AJ Produkti» gaida klientus savās jaunajās, paplašinātajās ekspozīciju un noliktavu telpās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā iepriekš publiski izskanējis medijos, starptautiskais zviedru koncerns «AJ Produkti» ieguldījis 1,5 miljonus eiro sava biznesa attīstībā, paplašinot ekspozīciju un noliktavu telpas 2000 m2 platībā.

Plašākas ekspozīcijas iedvesmai

Ekspozīcijas palielināšana ļauj piedāvāt klientiem plašāku ieskatu iespējamos ērtu, ergonomisku un funkcionālu telpu iekārtojumu piemēros un risinājumos.

Foto: Publicitātes foto

Plašais ekspozīcijas klāsts ļaus ikvienam interesentam iejusties iespējamā nākotnes vidē, tai skaitā piemeklēt sev ērtāko biroja krēslu vai pārbaudīt tērauda ratiņu manevrējamību. «AJ Produkti» piedāvā paraugu līdzņemšanu testēšanai nepieciešamajos apstākļos vai citu lēmuma pieņēmēju viedokļa iegūšanai.

Foto: Publicitātes foto

Paplašināšanās ļāvusi iekārtot arī bērnudārzu un skolu ekspozīciju, radot iespēju interesentiem pārliecināties, kā funkcionē skolnieka galds ar skaņu slāpējošo, videi draudzīgo linoleja vai nodilumizturīgo HPL (augstspiediena lamināta) apdari un vai garderobes skapītī varēs ievietot sporta somu un apavus.

Noliktavu telpas ātrākai produktu piegādei

Paplašinātā noliktava ļaus uzlabot klientu servisu, dodot iespēju uzreiz iegādāties interesējošo aprīkojumu, kā arī nodrošinot 24h preču piegādi visā Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat noliktavā būs iespējams apskatīties produktus, kuri nav izstādīti ekspozīciju piemēros, un novērtēt to funkcionalitāti.

Mūsdienīgs un ergonomisks produktu klāsts

«AJ Produkti» piedāvā vairāk nekā 15 000 biroju, noliktavu, restorānu, skolu, bērnudārzu un citu sabiedrisku telpu aprīkojumu. Uzņēmuma skandināvu izcelsme un vērtības liek meklēt un rast risinājumus produktu ekoloģiskākai ražošanai, tos padarot dabiskus, ergonomiskus un videi draudzīgus.

Foto: Publicitātes foto

Piedāvātie produkti ir izstrādāti pēc jaunākajām tehnoloģijām un tirgus tendencēm, piedāvājot gudrus funkcionālus risinājumus.

Serviss, kvalitāte un atbildība

«AJ Produkti» ir tirgus līderis Eiropā jau vairākus gadu desmitus ne tikai plašā produktu klāsta un augsto kvalitātes standartu, bet arī sniegtā servisa dēļ. Iekārtojot telpas – vai tās būtu ēdnīca, birojs vai noliktava –, uzņēmums piedāvā ekspertīzi un savu gadiem uzkrāto pieredzi tirgū, lai klientam palīdzētu pieņemt pareizākos lēmumus gan produktu un to materiālu, gan aprīkojuma apjoma un izvietojuma izvēlē. «AJ Produkti» speciālisti ar 3D modelēšanas palīdzību ļauj saprast un novērst iespējamās kļūdas.

Foto: Publicitātes foto

«AJ Produkti» servisu un piedāvājumu izvēlas un atzīst tādi uzņēmumi kā «Volvo», «Volkswagen», «Porsche», «Ikea», «Olainfarm» AS, «Latvijas finieris» AS, «Bolderaja Ltd» SIA, «Axon Cable» SIA, «East Metal» SIA, «Madara Cosmetics» SIA, «Grindex» AS un citi.

Foto: Publicitātes foto

Par uzņēmumu:

1975.gadā Zviedrijā dibinātais «AJ Produkter» AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces, nodrošinot tiem ātru un ērtu piegādi, kā arī montāžu.

Vairāk par uzņēmuma piedāvājumu meklējiet šeit

Kontakti uzziņām: 67625272,info@ajprodukti.lv

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu