Ušakova Līgo svētku apsveikumiem nedēļas laikā iztērēti vairāk nekā € 15 000 (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Rīgas mēra Nila Ušakova (S) Līgo svētku apsveikumu pārraidīšanai medijos iztērēti 15 211 eiro, aģentūrai LETA apliecināja Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis (V).

Kā liecina Ķirša rīcībā esošā informācija, laika posmā no 18.jūnija līdz 23.jūnijam Ušakova apsveikumi Līgo svētkos un aicinājumi šos svētkus svinēt 11.novembra krastmalā pārraidīti četrās radiostacijās un divos televīzijas kanālos.

Lielākā summa - 6984 eiro - atvēlēta translācijai telekanālā «PBK», bet otra lielākā - 3181 eiro - kanālam LNT.

2023 eiro samaksāti radiostacijām «EHR», «EHR krievu Hitu Radio» un «EHR Super Hits», 1022 eiro - radio «Mix FM», 1000 eiro - Radio «Skonto» un 999 eiro - radio «SWH.»

Kā skaidrojusi Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, tas darīts ar mērķi piesaistīt pēc iespējas lielāku apmeklētāju skaitu tiem Līgo pasākumiem, kuru rīkošanā pašvaldība ieguldījusi ievērojamus organizatoriskos un finansiālos līdzekļus.

LETA jau ziņoja, ka svētku pasākumus, kas norisinājās no 21. līdz 24.jūnijam 11.novembra krastmalā, Doma laukumā un Dzegužkalnā apmeklēja vairāk nekā 100 000 iedzīvotāju, iepriekš informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Rīgas dome par Līgo dienas pasākumu rīkošanu Rīgā, 11.novembra krastmalā, noslēdza 380 212 eiro vērtu iepirkumu. Iepirkumā uzvarēja SIA «Ideju institūts», kas bijis vienīgais pieteikumu iesniegušais pretendents.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu