Ziedojumu akcijā Likteņdārzam saziedo €30 875

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Astotajā ziedojumu akcijā «Top Latvijas Likteņdārzs!» dārza būvniecības turpināšanai saziedoti 30 875 eiro, informēja «Kokneses fonda» pārstāve Linda Peciņa.

Zvanot pa ziedojumu tālruni, Likteņdārzā uz vietas un uz «Kokneses fonda» norēķinu kontu kopš akcijas sākuma - 18.jūlija - saņemti 30 875 eiro. Saņemtie līdzekļi tiks ieguldīti turpmākajos dārza darbos vēl šajā rudenī.

Akcijas koncertā, ko varēja vērot arī Latvijas Televīzijas tiešraidē 6.augusta vakarā, uzstājās dažādi latviešu mākslinieki, piepildot dārzu ar pozitīvu enerģiju. Savu talantu Likteņdārzam ziedoja vienas no pašmāju radošākajām grupām, solo māksliniekiem un koriem, stāsta fonda pārstāve.

Ziedojumu akcija ir gadskārtēja tradīcija. Lai kuplinātu Likteņdārza apmeklētāju pulku, vasarai promejot un rudenim sākoties, iedzīvotāji tiek aicināti vest zemi Lielajam kalnam un savus pelēkos laukakmeņus amfiteātrim, kā arī ziedot bruģakmenim ar savu vārdu Likteņdārza Ābeļu alejā. Nākamie bruģakmeņi Likteņdārza draugu alejā tiks iebruģēti uz šā gada 18. novembri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu