Pārkāpējs tā sabīstas no policijas, ka no rokām izkrīt pudele

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar, 3.augusta vēlā vakara stundā Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāds aculiecinieks pamanījis divus vīriešus, kuri netālu esošajai izglītības iestādei dauza demontētajiem logiem stiklus.

Ierodoties notikuma vietā, apskatīta aculiecinieka norādītā teritorija un pamanīti divi vīrieši.

Vienam no vīriešiem, ieraugot policijas darbiniekus, no rokām izkrita alus pudele.

Kamēr personai tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu, tikmēr otrs vīrietis jutās ļoti atbrīvojies un no savas jakas iekškabatas izņēma savu alus pudeli un policijas darbinieku klātbūtnē padzērās, tādēļ arī otram kungam sastādīts protokols par dzeršanu publiskā vietā.

Savukārt runājot par demontēto logu dauzīšanu, abi vīrieši kārtības sargiem vaļsirdīgi atzinās, ka esot redzējuši stikla dauzīšanu, taču neko vairāk policistiem nestāstīšot. Notikuma vietā konstatēti vairāki izsisti logu stikli. Pieņemts lēmums abus iereibušos kungus aizturēt un nogādāt Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu