Divi bezkaunīgi vīrieši mētājas ar stikla pudelēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

16. jūlijā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par diviem vīriešiem, kuri traucē sabiedrisko mieru. Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja, kura pastāstīja, ka ar meitu pastaigājusies un pie netālu esošās kafejnīcas sēdējuši divi vīrieši, kuri viņas virzienā metuši stikla pudeli.

Pudele nokritusi un saplīsusi tieši pie sievietes kājām. Izsaucēja norādīja uz abiem vīriešiem, kuri sēdēja kafejnīcas terasē.

Veicot pārrunas ar abiem vīriešiem, konstatēts, ka viņi ir manāmā alkohola reibumā.

Abas personas savu vainu noliedza. No sievietes pieņemta liecība par notikušo. Vīrieši aizturēti un nogādāti dežūrdaļā, kur noskaidrots, ka viens no viņiem ir 49 gadus vecs, bet otrs 29 gadus vecs.

Policijas telpās viens no viņiem atzinās, ka draugs esot metis stikla pudeli. Vīrietis sākotnēji esot visu noliedzis, jo centies izbēgt no soda. Veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viens no viņiem ir 2,63 promiļu reibumā, bet otrs - 3,79 promiļu reibumā.

Abiem vīriešiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu. Ņemot vērā visus apstākļus lieta izskatīta uz vietas, proti, abām personām piemēroti naudas sodi 130 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu