Rīgas domē sasauc ārkārtas sēdi par Reinbaha atbrīvošanu no Satiksmes departamenta vadītāja amata

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pēc pašvaldībā opozīcijā esošo deputātu iniciatīvas Rīgas domē rīt, 6.jūlijā, plkst.9 sasaukta pašvaldības ārkārtas sēde par Vitālija Reinbaha atbrīvošanu no Satiksmes departamenta vadītāja amata, TVNET uzzināja pašvaldībā.

Sēdē kā galvenā ziņotāja pieteikta «Vienotības» deputāte Sarmīte Ēlerte.

Jau ziņots, ka Rīgas domes opozīcijas partijas paudušas neapmierinātību par jūnijā atklātībā nākušajiem skandāliem Rīgas domes Satiksmes departamentā un Rīgas Centrāltirgū.

Rīgas domes opozīcija vienojās aicināt domes vadību sniegt paskaidrojumus un rosināt sasaukt ārkārtas sēdi, lai lemtu par Reibaha atbrīvošanu no amata. Tāpat Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM) tiks prasīts vērtēt, kāpēc dienā, kad atklātībā nonāca informācija par diviem korupcijas skandāliem Rīgas domē, darbā nebija neviena atbildīgā.

«Vienotības» frakcijas vadītāja Sarmīte Ēlerte norādīja, ka pagājušās nedēļas nogalē notikušie korupcijas skandāli Rīgas domē vērtējami kā ārkārtas notikumi. Ēlerte minēja, ka tā esot daļa no sistēmas, kas pastāvēja domē un turpina tajā pastāvēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu