Latvijas skaistākie jaunieši atpūšas džakuzi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz Latvijas nacionālā skaistumkonkursa Mis un Misters Latvija 2016 finālam nedaudz mazāk kā mēnesis, tādēļ 16 konkursa finālistiem šis ir saspringts laiks. Jaunieši nodevās spēku uzkrāšanai un atpūtai.

Jau ziņots, ka konkursa Mis un Misters Latvija 2016 finālam kvalificējušies Anna Britikova (20), Daniela Gods-Romanovska (18), Jūlija Sčetina (25), Viola Agejeva (19), Katrīne Šķēle (21), Kintija Krastiņa (23), Linda Kinca (18), Sabīne Saharova (21), Pjotrs Ivanovs (24), Daniels Cvetkovs (20), Ēriks Priede (22), Jānis Šneiders (22), Pēteris Lapiņš (24), Matīss Pastars (21), Vladislavs Šatrovskis (21) un Toms Gaumīgs (20).

Līdz pat konkursa finālam 23. jūlijā kinoteātrī Splendid Palace visi sešpadsmit dalībnieki nepaguruši izkopj savas prasmes un talantus, vairākas reizes nedēļā tiekoties nodarbībās, kurās spodrina runas mākslu un apgūst ķīniešu vingrošanu, džudo, horeogrāfiju u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu