«Hesburger» jauna restorāna izveidē Rīgā investējis miljonu eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde «Hesburger» jauna restorāna izveidē Rīgā investējusi miljonu eiro, aģentūrai BNS pavēstīja uzņēmumā.

Turpinot restorānu tīkla paplašināšanu, «Hesburger» ceturtdien atklāja jaunu ēstuvi Rīgā, Katoļu ielā 4, līdzās degvielas uzpildes stacijai «Neste».

Pēc «Hesburger» pārstāvju paustā, šī ir pirmā ēstuve Latvijā, kurā būs digitālie reklāmas displeji, kuros būs iespējams redzēt cenrādi, attēlus, akcijas piedāvājumus, kā arī video.

Jaunatklātā ēstuve ir 22.«Hesburger» restorāns, kas tiek atvērts Rīgā. Kopējā ēstuves platība ir 210,5 kvadrātmetri. Jaunais restorāns ir izvietots vienā stāvā, un tajā ir 60 sēdvietu. Ēstuvē ir iekārtots bērnu rotaļu laukums, kā arī izveidota auto kase.

«Hesburger» ir lielākais Somijas ātrās ēdināšanas uzņēmums, kam pieder restorānu ķēde Baltijas valstīs, Somijā un Vācijā. Patlaban Latvijā ir 43 «Hesburger» restorāni, no kuriem 22 atrodas Rīgā un 21 - Latvijas reģionu lielākajās pilsētās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu