Ogrē no ceturtā stāva izkrīt divus gadus vecs puisēns

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt Ogrē, Mālkalnes prospektā pie viena no daudzdzīvokļu namiem notikusi traģēdija. Pēc kritiena no ceturtā stāva loga turpat ātrās palīdzības automašīnā miris divus gadus vecs zēns.

Raidījums «Degpunktā» vēsta, ka ģimene, kurā notika nelaime, dzīvojusi trūcīgi, taču nav bijusi nelabvēlīga. Vecāki par bērniem rūpējušies.

Pēc nelaimes nama pagalmā ieradušies vai visi operatīvie dienesti. Pašvaldības policisti parūpējušies par vecāko brāli, līdz brīdim, kad mājās atgriežas vecāki, bet Valsts policijas darbinieki uzsākuši izmeklēšanu.

Kaut arī vecāki šajā situācijā pārkāpuši likumu – divgadnieku uzticot vecākajam brālim, kriminālpolicijas priekšniece norāda, ka ģimene iepriekš nav nonākusi likumsargu redzeslokā. Bērni esot bijuši pienācīgi aprūpēti un izglītoti.

No likuma viedokļa vecākie brāļi un māsas bērnus var pieskatīt jau no 13 gadu vecuma, taču labāk šīs rūpes uzticēt vecvecākiem, draugiem vai kaimiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu